gittigidiyor

Başakşehir: 0 - Galatasaray: 7

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Maç tempolu başlarken sarı-kırmızılılar önde pres yaparak rakibi hataya zorlamaya çalıştı. 14. dakikada perdeyi Kerem Aktürkoğlu açtı. Sergio Oliveira ile yaptığı verkaçın ardından topu önünde bulan Kerem savunmadan sıyrılarak düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dakikalar 45'i gösterdiğinde yine önde pres yapan Galatasaray'da Lucas Torreira topu kaptı ve verkaç ile ceza sahasına girdi. Uruguaylı yıldız Youssouf Ndayishimiye'nin müdahalesi sonrası yerde kalırken hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Icardi hata yapmadı ve farkı 2'ye çıkardı.

Golden sonra da hız kesmeyen sarı-kırmızılılarda sağ kanatta gelişen atakta Rashica'nın ceza sahasına gönderdiği top, Ndayishimiye'ye de çarparak ağlarla buluştu ve Galatasaray soyunma odasına 3-0 önde gitti.

Emre Belözoğlu ikinci yarı öncesinde Berkay Özcan ile Biglia'yı oyundan alırken yerlerine Deniz Türüç ile Aleksic dahil oldu ancak Başakşehir beklediği ritmi bulamadı. Dakikalar 59'u gösterirken Kerem Aktürkoğlu, Icardi'nin topuk pasında topla buluştu ve kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti.


Bu golden sonra da hız kesmeyen Galatasaray 65'te farkı 5'e çıkardı. Sağ kanattan hızlı gelişen atakta Rashica'nın pasına tek ve düzgün vuran Mertens farkı da 5'e yükseltti.
Dakikalar 85'i gösterirken Icardi'nin pasında topla buluşan Kerem bir süre topu sürdükten sonra ağlarla buluşturdu ve farkı 6'ya çıkardı. Bu golle hat-trick yapan Kerem bu sezon ikinci kez bir maçta üç gol attı.
Başakşehir maçın sonlarında adeta dağılırken 87'de fark 7'ye çıktı: Ceza sahasının sağında topla buluşan Abdülkerim kafayla maçın sonucunu söyledi: 7-0.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst