gittigidiyor

Başakşehir 1-2 Shakhtar Donetsk / MAÇIN ÖZETİ

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Başakşehir, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e 2-1 mağlup oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta konuk ekibe galibiyeti getiren goller, 25. dakikada Cenk Ahmet (k.k.) ve 41. dakikada Kovalenko'dan geldi. Başakşehir'in tek sayısını ise 56. dakikada Emre Belözoğlu penaltıdan kaydetti.

İki ekip arasındaki rövanş maçı 25 Ağustos'ta Ukrayna'da oynanacak.

MAÇTAN NOTLAR:

ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU
Başakşehirspor, Schaktar Doneks maçı öncesi UEFA’dan alınan özel izin ile Van-Diyarbakır ve Elazığ’da yapılan bombalı saldırıda şehit olanlar için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Tribünleri dolduran taraftarlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez. Ya Allah bismillah Allahu ekber" sesleri ile tezahürat yaptılar.

SHAKHTAR YÖNETİMİNE DAVET
Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ karşılaşma öncesi yönetim kurulu ile birlikte Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk yönetim kuruluna dostluk yemeği verdi. Her iki takımın başkanları birbirlerine plaket ve arma vererek başarı diledi. Ukrayna takımı yöneticileri Türkiye’nin son dönemde yaşadığı olaylardan dolayı üzüntülerini belirtirken şehit olanlara başsağlığı dilediler.

240 ŞEHİTİN İSMİ TRİBÜNLERDE
Başakşehir Fatih Terim Stadında maç öncesi kale arkasına 15 Temmuz’da şehit düşen 240 kişinin isimlerinin bulunduğu 15 Temmuz Şehitlerini rahmetle anıyoruz yazılı pankart asıldı. Genel Sekreter Mustafa Saral tüm şehitler için saygı duruşunda bulunduklarını ve onları yaşatmak için dev pankartın sürekli asılı olacağını söyledi.

SHAKHTAR’DAN 2 UÇAK DOLUSU TARAFTAR
Başakşehirspor maçında takımlarını desteklemek için Ukrayna’dan 2 uçak dolusu taraftarın gelmesi dikkat çekti. Maç öncesi Ayasofya, Kapalıçarşı, Ataköy’ü gezen taraftarlar daha sonra Marinada balık yedikten sonra stada geldiler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst