gittigidiyor

Başakşehir-Bursaspor Süper Lig Maç sonucu

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
[h=1]Başakşehir-Bursaspor maç sonucu: 1-0[/h][h=2]2017-2018 sezonunun ilk düdüğü Fatih Terim Stadı’nda çaldı. Brugge’u eleyen Başakşehir, Le Guen’in çalıştırdığı Bursaspor’u konuk etti. Ligin ilk maçında 1-0'lık skorla gülen Medipol Başakşehir oldu.[/h]11.08.2017 23:32:00




  • - A
  • + A





5190141.jpg

Süper Lig’de geçen sezonu 2. sırada tamamlayan Medipol Başakşehir, 2017-2018’in ilk maçında bugün Bursaspor’u konuk etti. Pozisyonu az olan mücadeleyi 1-0 Medipol Başakşehir kazandı.

Medipol Başakşehir'in golünü dakika 21'de yeni transfer Eljero Elia attı.

Başakşehir bu skorla puanını 3'e çıkartırken Bursasaspor 0 puanda kaldı.

Başakşehir-Bursaspor (CANLI)​

Maç başladı.


5. dakikada gelişen Bursaspor atağında Deniz Yılmaz sol kanattan Medipol Başakşehir ceza sahasına girdi. Dar açıdan çaprazdan sert vurdu, top yan ağlarda kaldı

17. dakikada sol kanatta topla buluşan Elia, ceza sahası içinde rakibinden kurtulup son çizgiye indi. Hollandalı futbolcunun ortasına altı pasın önünde Adebayor kafayı vurdu, kaleci Harun üzerine gelen topu kontrol etti.

GOLL | 21. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Elia, sağ kanattan ceza sahasına giren Visca’nın önüne pasını attı. Visca, bir kez daha Elia’ya pasını gönderdi. Hollandalı futbolcunun sağ çaprazda attığı sert şutta top filelerle buluştu: 1-0.

Kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı. İlk yarı Medipol

Maçta ilk yarı 1-0 Başakşehir'in üstünlüğü ile sona erdi.

Maç 1-0 sona erdi.

İKİ TAKIMDA DA EKSİK ÇOK

Medipol Başakşehir, yeni sezonun ilk maçına 4 eksik ile çıktı. Slovenya'da yapılan kampta sol ayak bileği kırılan ve ameliyat edilen Aurelien Chedjou ve adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Egemen Korkmaz ile Mehmet Batdal, Bursaspor maçında forma bulamadı.
Bursaspor'da ise geçtiğimiz sezondan sakatlıkları süren ve ameliyat olan Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş ve Emre Taşdemir'in yanı sıra yeni sezon çalışmalarında sakatlanan Bilal Kısa ise Onur Atasaray, yeni sezonun ilk deplasmanında takımdaki yerlerini alamadı.

PAUL LE GUEN'İN İLK RESMİ MAÇI

Bursaspor'un Fransız teknik direktörü Paul Le Guen, ilk resmi maçına çıktı. Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Medipol Başakşehir mücadelesi ile ilk resmi maçında yeşil-beyazlı taraftarların önünde takımın başında yer aldı.

STAT DOLMADI

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan yeni sezonun ilk maçına beklenen ilgi gösterilmedi. Medipol Başakşehir ile Bursaspor arasında 17 bin 500 kişilik statta oynan açılış maçına her iki takım taraftarlarının yoğun katılımı bekleniyordu ancak ev sahibi ekipten yaklaşık 6 bin, konuk ekipten ise 500 kadar taraftar takımlarına destek oldular.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst