gittigidiyor

Başakşehir’in Emre Belözoğlu ile yürüyüşü devam ediyor!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
ag_16_9_1636210290.jpg



Süper Lig’in 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu’ndaki mücadeleyi konuk takım 3-1 kazanarak müthiş formunu devam ettirdi.

Karagümrük yenilgisi sonrasında görevi bırakan Aykut Kocaman’ın yerine gelen Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçıyla başlayan galibiyet serisini Malatya’da 4 yapmayı başardı.

Maç boyunca topa sahip olan ve hücumu düşünen Başakşehir 39. dakikada Tolca Ciğerci ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 59’u gösterdiğinde bu sezon ilk golünü geçen hafta atan Edin Visca, ceza sahası dışından çok sert ve düzgün vuruşla kaleci Ertaç’ı çaresiz bırakmayı başararak skoru 2-0’a getirdi. Bu golden iki dakika sonra Visca’nın pasında Okaka ceza sahasında rahat pozisyonda yaptığı vuruşla durumu 3-0 yaptı. Maça noktayı koyan gol ise Yeni Malatyasporlu Kubilay Kanatsızkuş’tan geldi. Volkan Babacan’ın büyük hatasından sonra araya giren Kubilay, topu fileler göndermeyi başardı.

Başakşehir, Belözoğlu yönetiminde ilk kez bir maçta kalesini gole kapatmaya çok yakındı ancak savunmada yapılan büyük hata buna izin vermedi!

Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor 12 puanla 16. sırada kalırken, Başakşehir de 18 puan ve maç fazlasıyla 8. sıraya yükseldi.

Milli takım arasından sonra Başakşehir sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Yeni Malatyaspor ise Giresunspor deplasmanına gidecek.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Başakşehir 4-5 sezon şampiyonluğa oynadı. Nihayet şampiyon olduktan sonra hızlı bir düşüşe geçti. Dilerim eski günlerine döner yine, ama taraftarı olmaması da ayrı bir handikap.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst