gittigidiyor

Basel-Trabzonspor maç sonucu: 2-0

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Trabzon UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında sahasında Basel'i Stryger Larsen'in tek golüyle 1-0 mağlup etmişti. Fırtına, konuk olduğu İsviçre temsilcisi karşısında turu geçen taraf olmak için mücadele etti. Teknik Direktör Abdullah Avcı ise Avrupa'daki dış saha şanssızlığını kırmayı hedefliyordu. UEFA Ülke Puanı Katsayı Sıralaması’nda hemen arkamızda olan İsviçre’yi tamamen saf dışı bırakmak için, Trabzonspor’un Basel’i elemesi de kritik öneme sahipti.

Kahramanmaraş'ta yaşanan yıkıcı depremler nedeniyle yasa boğulduğumuz bu günlerde Karadeniz devi ilk maçtaki zaferiyle yüzümüzü güldürse de rövanşta sonunu getiremedi. Fırtına, Anastasios Bakasetas'la bir penaltıdan yararlanamadığı, bir penaltısı ayrıca Stefano Denswill ve Umut Bozok'la bulduğu gollerinin iptal edildiği karşılaşmayı 2-0 kaybetti.

Basel'e zaferi ve turu getiren golleri; Zeki Amdouni ile Andi Zeqiri kaydetti.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sanmıyorum Sami bey Trabzon Avrupa'da başarılı bir takım değil.Uzun zamandır da böyle...Trabzon yurt içinde de düşüşte,Basel hiç de yenilir yutulur bir lokma değil...Bir de siz yabancı maçta penaltı kaçırma lüksüne de sahipseniz e iş tamam o zaman...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst