gittigidiyor

başın sağolsun memoli1478

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
aldığım bilgilere göre memoli1478 ustamızında hatayda bulunan evi depremde yıkılmış ve amcası vefaat etmiştir, memoli1478 üstadında kaburgaları kırılmış hastanede yıkıldığı için tedavi görememiş ailesi ile birlikte dışarıda olduğu bilgisi gelmiştir,
kendisini aradım telefonu açık cevap alamadım mesaj yazdım lakin ulaşamadım umarım iyidir. bizden sadece dua istemektedir.

sahin

Search Prettys Womans in your city for night
Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı
Web sitesi
meettomy.site
geçmiş olsun saygıdeğer kardeşim allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum..

sozcan39

Aktif Üye
Memoli Bey geçmiş olsun. Depremde göçük altında kalıp rahmete kavuşanlarımıza Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza Allah acil şifa versin. Yakınlarına, arkadaşlarına Allah sabır nasip etsin.

osmanke

Aktif Üye
çok geçmiş olsun memoli ustam başın sağolsun rabbim ölmüşlerimize gani,gani rahmet eylesin geride kalanlarımıza,da şafi isminle şifalar versin inşallah rabbim bizlere bir daha böyle büyük felaketler yaşatmasın inşallah .
330964588_524173349603819_7292853713242767863_n.jpg

kaptan-8

Vip Üye
Geçmiş Olsun, Başın Sağolsun....

ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşallah...

memoli1478

Administrator
herkese teşekkür ederim dostlar öncelikle depremde vefat eden vatandaşlarımıza allahtan rahmet diler
yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum benim durumum çok şukur daha iyi şuan karaman kız öğrenci yurdunda
kalıyorum devletimizden allah allah razı olsun çok şukur başımızı sokacak yerimiz var şimdilik ilerleyen günlerde bakacağız artık ne olur ne olmaz malesef hatay diye bir yer kalmadı her yer dümdüz oldu allahım kimseye bu acıları yaşatmasın diye dua ediyorum hepinizden allah razı olsun kalın sağlıcakla.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.