gittigidiyor

BBC Earth ve BBC Çocuk Kanalı 5 Nisan’da Digiturk’te

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
[h=2]BBC Earth ve BBC Çocuk Kanalı 5 Nisan’da Digiturk’te[/h]
Kanallar 5 Nisan’da yayında..

BBC Earth will launch as a linear channel across MENA through the Bein DTH service on April 5, 2018.

The agreement will also see BBC Earth extend its distribution in Turkey, launching on Digiturk, on the same day.

Pre-school brand CBeebies will also make its debut as a full linear channel in the Turkish market on April 5, exclusively via Digiturk, as a 24-hour channel. The channel will be fully localised with Turkish dubbing and a bespoke schedule for the Turkish market.

Natasha Hussain, VP and general manager for Middle East and Mediterranean region, BBC Worldwide said: “Our expanded partnership with beIN marks an important step in BBC Earth’s journey as a global brand as it increases its reach to a significant new audience across the MENA region and extends its availability to a number of new homes across Turkey via Digiturk. The BBC is uniquely positioned as the world leader in natural history and factual film making, with an unparalleled 60 year heritage in leading production of quality natural history programming. With Bein we are delighted to deliver world class production, creation and technological breakthroughs that BBC Earth has to offer.

CBeebies is the number one channel for pre-schoolers in the UK and I am delighted to be spreading its success to Turkey for the first time. I am certain that the channel’s unique offering of award-winning, interactive and educational programming will make it becomes a firm favourite with Turkish pre-schoolers and carers.”



Türkçesi:

beIN MEDIA GROUP çatısı altında, içeriklerini zenginleştirmeye yönelik yatırımlarını sürdüren Digiturk, BBC’nin iki önemli kanalı CBeebies ve BBC Earth’ü platformuna taşıyor.

Türkiye’de sadece Digiturk platformunda izlenebilecek olan BBC’nin ödüllü kanalı CBeebies, okul öncesi çocuklara yönelik öğretici ve renkli içeriği ile öne çıkıyor. Belgesel tutkunlarına yepyeni bir heyecan vaat eden BBC Earth ise dünya çapında yaklaşık 500 milyon izleyiciye ulaşıyor.

4 Nisan’ı 5 Nisan’a bağlayan gece saat 00:01 itibariyle BBC Earth 183 numaralı kanaldan, “CBeebies” ise 161 numaralı kanaldan yayına başlayacak. Her iki kanal da Digiturk’ün “Ailenin Yıldızı” paketinde yer alıyor.

beIN MEDIA GROUP çatısı altında 7’den 70’e herkese ve her beğeniye hitap etmek üzere içeriğini zenginleştirmeye devam eden Digiturk, dünyanın önde gelen içerik sağlayıcısı BBC ile imzaladığı anlaşmayla 2 yeni kanalı üyeleriyle buluşturuyor.

Türkiye’de sadece Digiturk’te 161 no’lu kanalda yayın yapacak olan ödüllü CBeebies, “Oynarken öğren” konseptiyle, 0-6 yaş grubu çocuklar için, okul öncesi eğlenceli ve öğretici içerikler sunuyor. İngiltere’nin en çok izlenen çocuk kanalı olan CBeebies, 2002-2016 yılları arasında her yıl BAFTA’da “En iyi okul öncesi dizi” ve Kraliyet Televizyon Cemiyeti’nde “En iyi 0-6 Yaş Okul Programı” gibi bir çok ödül kazandı. BBC Worldwide’a ait bir kanal olan CBeebies, Digiturk platformunda, 100% Türkçe dublaj ile yayın yapacak.

Dünyanın en çok izlenen belgesel kanallarından biri olan BBC Earth ise Planet Earth, Frozen Planet ve Blue Planet 2 gibi önemli belgeselleriyle, 100% İngilizce ve Türkçe altyazı ile Digiturk183 no’lu kanaldan yayın yapacak.

Digiturk’ün “Ailenin Yıldızı” paketinde yer alacak olan her iki kanal da 4 Nisan’ı 5 Nisan’abağlayan gece saat 00:01 itibariyle, Türkiye’deki izleyicilerine merhaba diyecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst