gittigidiyor

Be a King 1 - 2 PC TEK LİNK ALTERNATİFLİ

HunterX

Aktif Üye
Katılım
26 Ocak 2012
Mesajlar
194
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Ankara
1.jpg


Oyun Bilgisi
Be a King oyunu harika bir simülasyon oyunudur.Kral olmak isteyenlerin denemesi gereken mükemmel bir simülasyon oyunudur.Büyük şehirlerin gelişmesi için yeni bina inşaatları başlatmalı ve şehrinizi geliştirmelisiniz.Büyük bir ülke olana kadar gelişime devam eden bir kral olarak ülkenizin askeri stratejilerinide iyi belirleyerek düşmanlarınıza göz dağı vermelisiniz.Mükemmel bir oyun hikayesi bulunan bu oyunda kral olarak başladığınız oyunda küçük bir ülke iken gelişerek çok büyük bir imparatorluğa kadar geçen süreç içerisinde yapacaklarınız çok önemlidir.Küçük şehirlerinize binalar yaparak onları geliştirmeli,halkınız için sosyal ortamlar hazırlayarak ülkenizin daha ferah ve dahada yaşanabilir bir ortam haline getirmelisiniz.Askeri dehanızı kullanarak askeri birliklerinizi güçlendirmeli ve düşman ülkelere güçlü olduğunuzu göstermelisiniz.Bulunduğunuz bölgedeki en büyük ve en güçlü ülke olmaya çalışmalısınız.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
OS: Windows XP/Vista/7

CPU: 1.2 GHz

RAM: 512 MB

DirectX: 8.0

be-a-king-golden-empire_b-pc-15360-en_screen2.jpg


be-a-king-2-ss1_b-pc-8505-en.jpg




download_button.png



turbobit_premium.png

http://turbobit.net/o94leoeugb01.html


234x60.jpg

http://uploaded.net/file/cpgctpd7









OYUN AŞİVİM İÇİN TIKLAYIN (GÜNCEL)
http://turbobit.net/download/folder/1297962


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst