gittigidiyor

beinCONNECT Kasım 2021

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
beIN CONNECT kasım ayı programında The Great, Dexter: New Blood ve Fandom gibi dikkat çekici yapımlar yer alıyor.
Yeni beIN ORIGINALS dizisi Fandom, hayranlarının büyük merakla beklediği Dexter: New Blood ve The Great gibi dünyada büyük yankı uyandıran dizilerin yanı sıra orijinal programlar ve Türkiye’de vizyona çıkamamış filmler kasım ayında beIN CONNECT’te yayınlanacak.
Yapımcılığını Atukman Taban ve Itır Özoflu’nun üstlendiği, yönetmen Tayfun Güneyer’in yazıp yönettiği beIN ORIGINALS dizisi Fandom’un başrollerini Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ ve Eren Vurdem paylaşıyor. Dizi fanatiklerinin sosyal medyada “fandom” adı altında örgütlenip, senaristlere karşı verdikleri mücadeleyi anlatan, aynı zamanda TV ve dizi sektörünü kara mizah türünde eleştirel bir yaklaşımla ele alan Fandom, 4 Kasım Perşembe günü yayınlanacak ilk üç bölümünün ardından her perşembe yeni iki bölümüyle beIN CONNECT’te diziseverlerle buluşacak.
Altın Küre ödüllü Michael C. Hall’ın canlandırdığı fenomen kahraman Dexter Morgan’ı yeni maceralarla 10 yıl sonra yeniden karşımıza getiren ve Dexter’ın başka bir isimle hayatına devam ettiğine tanık olacağımız Dexter: New Blood, ABD’den 24 saat sonra, 8 Kasım’dan itibaren; Elle Faninng ve Nicholas Hoult’a yeni sezonda Rusya İmparatoriçesi Katerina’nın annesi rolünde Gillian Anderson’ın eşlik edeceği, 18. yüzyılda Rusya’ya hükmeden Katerina ve 3. Petro’nun hikayesinin sarkastik bir dille anlatıldığı The Great, yeni sezonuyla 24 Kasım’dan itibaren beIN CONNECT’te yayınlanacak.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Başrollerini Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci ve Tawny Cypress’in paylaştığı, bir lise kız futbol takımında forma giyen son derece yetenekli oyuncuların talihsiz bir uçak kazasından canlı çıktıktan sonra başlarından geçen olayları konu edinen Yellowjackets ABD’den 48 saat sonra, 16 Kasım’dan itibaren; başrollerini Oscar ödüllü Kevin Costner, Luke Grimes ve Kelly Reilly’nin paylaştığı, her kesimden çeşitli saldırılara maruz kalan Dutton çiftliği üzerinden dönemin Amerikasında yaşanan güç savaşlarının anlatıldığı Yellowstone ise yeni sezonuyla 11 Kasım’dan itibaren beIN CONNECT’te yayınlanacak.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yıllar önce gömülmüş gizli bir gücü açığa çıkaran iki kardeşin korkuyla karışık eğlenceli hikâyesini konu edinen Psikopat Boynuzlu – Psycho Goreman, Türkiye’de ilk kez 3 Kasım Çarşamba; Sundance Film Festivali‘nden ödülle dönen, karikatür kahramanı Kurbağa Pepe’nin internet ve sosyal medyayla birlikte nasıl dünyaca ünlü bir fenomene dönüştüğünü ve bu süreçte yaratıcısının hayatında da nelerin değiştiğini anlatan belgesel Kurbağa Pepe – Feels Good Man Türkiye’de ilk kez 5 Kasım Cuma; seslendirme kadrosunda Johnny Depp, James McAvoy, Emily Blunt gibi yıldız isimlerin yer aldığı, sevimli bahçe cücelerinin maceralarını anlatan animasyon filmi Cüce Dedektif ŞerlokSherlock Gnomes sinemalardan sonra ilk kez 7 Kasım Pazar; Oscar ödüllü usta aktör Anthony Hopkins’in başrolde, hayat arkadaşı Stella Hopkins‘in ise yönetmen koltuğunda yer aldığı, kliniğe yatırılan bir kadının travma ve halüsinasyonlarla iç içe geçen hikâyesini aktaran Elyse Türkiye’de ilk kez 13 Kasım Cumartesi; Emmy ve Altın Küre ödüllü Claire Foy’un başrolde yer aldığı, Ejderha Dövmeli Kız filmi ile başlayan Milenyum serisinin en yeni filmi Örümcek Ağındaki Kız – The Girl in the Spider’s Web sinemalardan sonra ilk kez 14 Kasım Pazar; Rocky’nin yetiştirdiği Adonis Creed’in bu kez Ivan Drago’nun oğlu Viktor Drago ile karşı karşıya geleceği Creed II: Efsane Yükseliyor – Creed II sinemalardan sonra ilk kez 8 Kasım Pazar günü beIN CONNECT’te izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst