gittigidiyor

Beko Arçelik grundıg kendinden uydulu tv kanal dosyası

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Beko Arçelik grundıg kendinden uydulu tv kanal dosyası

güncel liste
Turksat -16.03.2012 tarihli

Klonlama İle İlgili Notlar:
Klonlama yapılırken iki mamul kodunun da aynı olmasına dikkat edilmelidir. TV to USB klonlaması sırasında da USB to TV
klonlamasında da Copy item olarak “ALL” seçilmelidir.
Farklı mamul kodları arasında klonlama işlemi yapılırken
sadece “Channel/Video Set.” kısmı kopyalanmalıdır.
Kopyalamanın ardından TV’deki görüntü ayarlarında farklılıklar olabilir. Bu ayarlar kontrol edildikten sonra TV müşteriye teslim
edilmelidir.
Servis menüsüne girmeden klonlama yapma özelliği V08.001.00 ve daha güncel yazılımlı TV’lerimize eklenmiştir. Bunun için
Kullanıcı menüsünden “Kaynak ayarları” => “Program Tablosu” seçeneğinin üzerine geldikten sonra (seçmeden) 4, 6, 5, 8

tuşlarına bastıktan sonra klonlama menüsü karşımıza çıkacaktır.

NOT:

arkadaşlar benim verdiğim listelerde sadece kanal listesi olacaktır arçelik beko gurundiğ tv lere rahatlıkla yüklenmesi için.

bekomehmet ustadan alıntıdır soru sormayın

Ekli dosyalar

• arçelik beko gurundinğ kendinden uydulu TV KANAL LİSTESİ TURKSAT-bekomehmet81.rar
    11.3 KB · Görüntüleme: 208

atila06

Aktif Üye
onun yolladığı zaten çalışmıyor ondan bakmıştım.

bekomehmet81

Vip Üye
onun yolladığı zaten çalışmıyor ondan bakmıştım.

arkadaşım bu güne kadar hanği dosyayı yükledinde çalışmadı yazsana bizde bilelim.

unutmadan sen yüklemesini bilmiyorsan onuda geçtik sormasını bilmiyorsan bi teşekkür etmesinide bilmiyorsan bu benim suçum degil.

metinkaya

Aktif Üye
benim tv nin yazılımı V03.005.00 acaba bu beko tv ye kanal listesi yükleyebilirmiyim kanal yikleme yapmak istediğimde başarısız hatası veriyor

bekomehmet81

Vip Üye
benim tv nin yazılımı V03.005.00 acaba bu beko tv ye kanal listesi yükleyebilirmiyim kanal yikleme yapmak istediğimde başarısız hatası veriyor

arkadaşım lcd içinde uydu alıcılı ise yüklenir dosyayı indirdikten sonra dosyayı aç usb zip yada rarlı atma yoksa görmez sadece kanal listesi olsun ve dikkat edelim

Farklı mamul kodları arasında klonlama işlemi yapılırken
sadece “Channel/Video Set.” kısmı kopyalanmalıdır.

biz yükleme yapacagımız için bunu kullancaz

USB to TV

zafer42

Aktif Üye
Teşekkür ederiz.

sağolun kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

snr

Aktif Üye
Mehmet bey benim arçelik a32 -leg-5b televizyonum var yazili sürümü ise tpgrmr------v02.005.00 ' dır sizin sitede vermiş olduğuz işlemleri uyguladım ama sonuç alamadım acaba televizyonun yazım sürümü eskimi televizyonu nisan 2012 de aldım bana yardımcı olursanız sevinirim

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.