gittigidiyor

Belhanda yeniden gündemde

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2826819.jpg

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Jones ve Dany’yi “kirala-satın al” mantığıyla renklerine katan Beşiktaş Yönetimi, transferde şeytanın bile aklına gelmeyecek yeni bir yöntemle hareket ediyor. Siyah-beyazlılar, Ukrayna’da yaşanan siyasi karışıklığı fırsat bilerek, Dinamo Kiev’de oynayan Belhanda’yı gözüne kestirdi.

Devre arası transfer döneminde Dinamo Kiev’de oynayan Belhanda’yı kiralamak için nabız yoklayan fakat bunda başarılı olamayan Beşiktaş Yönetimi, Ukrayna’da çıkan iç karışıklıklar nedeniyle bu oyuncuyla tekrar temasa geçti. Siyah-beyazlı kulübün avukatlarının, böylesine iç karışıklıklarda FIFA’nın o ülkedeki yabancı futbolculara tanıdığı serbest kalma hakkını takip ettikleri ortaya çıktı.
FIFA ile bu konuda dirsek temasında olan Beşiktaş Yönetimi, böylesine bir iznin çıkması durumunda, daha önce kiralamayı düşündüğü Belhanda’yı bu kez üstelik bonservisi bedelsiz olarak transfer etmeye çalışacak. Fernandes’in yeni sezon takımda yer almayacak olması nedeniyle forvet arkası oynayabilecek bir orta saha oyuncusu arayan yönetim, bu boşluğu Belhanda ile doldurmanın planlarını yapıyor.
Beşiktaş Yönetimi ayrıca, Ukrayna’daki yabancıların serbest kalması halinde Shakhtar Donetsk takımında top koşturan sağ bek Srna ile orta saha oyuncusu Fred’i de takibi altına alacak. Ukrayna’da yaşanan siyasi kriz nedeniyle bir çok yabancının Avrupa kulüplerinin radarında olduğu dile getirildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst