gittigidiyor

Ben çamaşır gibi kadın değiştiririm

burcinali

Aktif Üye
'
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
11WT60D.jpg
Behzat Ç.'nin Esra'sı Canan Ergüder ile 3.5 yıldır beraber olan ünlü oyuncu Tardu Flordun önceki gece Asmalımescit'te arkadaş grubuyla eğlendiBu sırada fotoğrafları çekilirken Flordun’un yanındaki esmer kadın hızla kaçmaya başladı ve paltosunun kapüşonuyla yüzünü gizlemeye çalışırken de “Neden beni çekiyorsunuz?” diyerek gazetecilere tepki gösterdi.

Flordun ise “Ya ben bir şey yapmıyorum. Arkadaşımla geziyorum” dedi. Flordun akıllara gelen Canan Ergüder’den ayrılıp ayrılmadığı sorusuna ise “Hayır, Canan’la ilişkimiz devam ediyor. Canan şimdi Amerika’da... Birkaç gün sonra dönecek. Ben çamaşır değiştirir gibi kadın değiştiren biri asla değilim. Benim 3.5 yıllık çok iyi giden bir ilişkim var. Üç kişi Of Pera’ya gittik. Yanımda konservatuvardan bir alt sınıfım olan oyuncu arkadaşım Tolga Tekin ve onun kız arkadaşı vardı. 40 yılda bir dışarı çıktık. Ayrıca arkadaşlarımı Canan da tanıyor” dedi.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.