gittigidiyor

benim 800 hd pvr öldümü???

majestic112

Aktif Üye
Katılım
13 Eki 2014
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
44
Konum
KÜÇÜKÇEKMECE
cihazın fişi takılıyken ön paneldeki yazı olan kısımdan ana karta gelen kabloyu anakarttan tarafındaki soketten söktüm sonra taktım artık ne yapsam yazı mazı gelmiyor çözümü varmı yoksa cihaz öldümü?
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Sökmeden önce çalışıyorsa ve söküp taktıktan sonra bu arıza olustuysa demekki soketi takamamıssın.
Ama yok daha öncede bu arıza arar arada olsa vardıysa ve bu arızayı düzeltmek için söktüysen,belkide ara ara degen kablolar hiç degmemeye baslamıstır bu yüzden yapıyordur.
Sonucta sorun aradaki kablonun soketinde yada kablonun kendisinde gibi görünüyor.
Tekrar sök,soketi tam oturttuguna emin olarak tak ve aradaki kabloylada elinle oyna.Belki arada kırık-kopuk bi yer vardır.
Yok olmuyorsa elektrikçi bi arkadasa aradaki kabloyu ve soket degiştirtip tekrar dene.Yinede olmuyorsa servise göndereceksin..
 

ozibo

Aktif Üye
Katılım
29 Mar 2012
Mesajlar
44
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
60
Konum
çamdibi
muhtemelen senin ön ekran bozulmuş bende de aynısı oldu ön ekran bozuldu fakat cihazın çalışmasına engel değil cihaz çalışır eğer kırmızı led yanıyorsa.Ben ön display çalışmadığı halde kullanıyorum senelerdir bir sorun çıkarmadı.
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
ozibonun dediği gibi,çalışmasında bir sorun yoksa çokta önemseme.Ama cihaz acılmıyorsa,o zaman tamiri dene yada servise gönder.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst