gittigidiyor

BenQ PD2710QC duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
benq-pd2710qc.png


BenQ, teknik özellikleri ve tasarımı ile dikkat çeken yeni monitörü, BenQ PD2710QC modelini duyurdu.
BenQ PD2710QC özellikleri

27 inç boyutlu BenQ PD2710QC, QHD ekran çözünürlüğü sunuyor. Entegre USB 3.0 Type-C dock birimine sahip olan monitör sRGB renk paletini yüzde 100 oranında karşılayabiliyor. Bu özelliği ile özellikle profesyonel kullanımlara, CAD/CAM ve diğer animasyon yazılımlarını kullananlar için ideal olan monitör, 178 derece görüş açısı ve 60 Hz tazeleme oranına sahip.
1.07 milyar renk desteği sunan monitörün dock birimi ise 61W seviyesine kadar şarj işlemlerini gerçekleştiriyor. HDMI ve DisplayPort girişlerine sahip olan BenQ PD2710QC monitörün satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst