gittigidiyor

Benzemez kimse sana!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2518341.jpg

Slaven Bilic ile bambaşka bir takım olan Beşiktaş, rekorlara koşmaya başladı. Siyah-Beyazlılar geride kalan 4 hafta sonunda aldığı sonuçlarla lige damgasını vururken, oynadığı futbolla da taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Bilic komutasındaki Kartal, bu sezon ligde 4’te 4 yapan tek takım oldu. Beşiktaş sırasıyla Trabzonspor, Erciyesspor, Gaziantepspor ve son olarak Bursaspor’u devirdi. Bilic’in öğrencileri bu maçlarda 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 1999-2000 sezonundan sonra en fazla gol sevinci yaşadığı ilk 4 hafta oldu. İkinci hafta sonunda 144 maçtır hasret kaldığı liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, 4 hafta sonunda en az gol yiyen takım sıralamasında da listenin başındaki yerini aldı.

Kartal’dan geçit yok

Beşiktaş golcü kimliğinin yanı sıra savunmasında da başarılı bir grafik çizerek, son 4 yılda en az gol yediği döneme imza attı. Geçen sezon tarihinin en çok gol yediği sezonunu geçiren Siyah-Beyazlılar, bu sezon farklı bir performans ortaya koydu ve 4 maçta kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Kara Kartal, 2009-2010 sezonunun ilk 4 haftasını sadece 1 gol yiyerek tamamlamıştı. Bu arada Beşiktaş, gelecek hafta Galatasaray’ı da yenmesi halinde 2003-04 sezonundaki lig tarihinin en başlangıç rekorunu egale edecek.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst