gittigidiyor

Beşiktaş-Almedia: Hiçbir yere gitmiyorum

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2723336.jpg

Sezon sonu bitecek olan sözleşmesini henüz yenilemeyen Hugo Almeida’dan Beşiktaş taraftarını sevindirecek haber geldi. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Portekizli futbolcu, yaptığı açıklamayla Beşiktaş’ta kalacağını söyledi. Başarılı golcü, “Her transfer dönemi adım ön plana çıkıyor. Ayrılacağım konuşuluyor bunu anlayabiliyorum ama benim böyle bir düşüncem yok. Sadece burada kalmak istiyorum. Şu anda yükselen bir grafiğim var. Bu grafiğimi yükseltip yazın Brezilya’da oynanacak Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’na da bunu yansıtmak istiyorum” sözleriyle bir yere gitmeyeceğinin mesajını verdi.

‘Karar kupadan sonra’

Ayrıca Portekizli yıldız şu anda tek düşüncesinin Beşiktaş olduğunu söylerken, “Aklımda önce Beşiktaş var. transfer işlerini Dünya Kupası sonrasına bıraktım” dedi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst