gittigidiyor

Beşiktaş-Antalyaspor Süper Lig

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
[h=1]Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?[/h][h=2]Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş yeni sezonun ilk maçında flaş transferler yapan Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...[/h]11.08.2017 16:22:00




  • - A
  • + A





5189985.jpg

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta heyecanı Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor maçıyla tavan yapacak. Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş seyircisiz oynanacak maçta Vodafone Arena'da Rıza Çalımbay ile sezona iddialı girmeye hazırlanan Antalyaspor'u konuk edecek. Şenol Güneş'in öğrencileri karşılaşmayı kazanarak rakibini eli boş göndermek istiyor. Antalyaspor ise Beşiktaş deplasmanında sürpriz peşinde olacak...

Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

13 Ağustos Pazar günü saat 21:45'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Beşiktaş'ta sakat Gökhan Töre, Gökhan Gönül ve Atınç Nukan Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Talisca'nın ise lisansı çıktı. Antalyaspor maçında oynamasına engel bir durum bulunmuyor.

Beşiktaş'ta gelen ve giden transferlerler

Gidenler: Gökhan İnler, Ömer Şişmanoğlu, Marcelo, Rhodolfo, Aboubakar, Demba Ba, Ersan Gülüm...

Gelenler: Orkan Çınar, Pepe, Jeremain Lens, Caner Erkin, Atınç Nukan, Negredo, Medel,
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst