gittigidiyor

Beşiktaş Galatasaray'ı böyle altüst etti!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
31 Ocak 2014 Cuma

İnanılmaz gelişmeler yaşanıyor! Transferde Doria'yı renklerine bağlamak üzere olan Aslan'ın, forvet transferini Beşiktaş bozdu!

Kdb617.jpg


Transferde Süper Lig'in en hızlı takımı Galatasaray, Beşiktaş'ın yaptığı hamleyle sarsıldı!

Defansa yapılacak transferde sona yaklaşan ve Doria'yı renklerine bağlamak üzerine olan Aslan, forvetteki adayında büyük bir şok yaşadı.

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği Gaziantepsporlu Cenk Tosun'un Beşiktaş'la sözleşme imzaladığı ve sezon sonunda siyah-beyazlı takımın formasını giyeceği ortaya çıktı. sakat Bruma'yı Antep'e kiralayarak kontenjana formül bulan, Dany'yi de yine Güneydoğu temsilcisine vermeye hazırlanan Galatasaray bu haber sonrası şok oldu.

Cenk Tosun'la sözleşme imzalamayarak bekleyen ve futbolcunun görüşlerini dinlemeden sözleşme yapmayan Cimbom, Beşiktaş'ın Cenk'i renklerine bağladığını duyunca Antepli yetkililerle görüştü ve Kızıl ve ekibinin de bu transferden dolayı hayli şaşırdığını öğrendi.

Cenk'in Beşiktaş'la kaç yıllık sözleşmeye imza attığı ise henüz bilinmiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst