gittigidiyor

Beşiktaş-Sampdoria maç sonucu: 1-1

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Beşiktaş, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Sampdoria ile karşılaştı. Siyah beyazlılar Vodafone Park'ta oynanan maçta rakibi ile 1 - 1 berabere kaldı. Yeni transfer Wout Weghorst, Beşiktaş forması ile ilk golünü kaydetti.

Siyah-beyazlı takım karşılaşmaya Ersin, Rosier, Welinton, Saiss, Oğuzhan, Kartal, Salih, Gedson, Ghezzal, Muleka ve Weghorst 11'iyle başladı.

Sampdoria ise Audero, Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello, Vieira, Candreva, Rincon, Sabiri, Leris, Caputo 11'iye sahada yer aldı.

Mücadelenin ilk yarım saati golsüz geçilirken 37. dakikada Sampdoria, Abdelhamid Sabiri'nin golüyle 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla tamamlandı.



65. dakikada Beşiktaş, ön alanda yaptığı baskı sonrasında topu kazandı ve pozisyonun devamında Wout Weghorst, skora dengeyi getirdi. Böylece Weghorst, Beşiktaş formasıyla ilk golünü kaydetmiş oldu.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Beşiktaş, yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçında Sampdoria ile 1-1 berabere kaldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst