papalino
Aktif Üye

Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Hugo Almeida, dün Antalya’da basının karşısındaydı. Portekizli yıldız sezon sonu bitecek olan sözleşmesiyle ilgili konuştu. Beşiktaş’ta mutlu olduğunu söyleyen golcü isim, “Yönetimle yenileme görüşmeleri devam ediyor. Henüz bir noktaya gelemedik, önümüzdeki tarihlerde belli olacak. İleriye dönük veya Dünya Kupası sonrasında karar vermek gibi bir düşüncem yok. Ben burada mutluyum ve kalmak istiyorum” sözleriyle anlaşmak istediğini belirtti. Sözleşme uzatmasını ailesinin istemediği iddialarına da yanıt veren Almeida, “Böyle bir şey yok. Bu konuda çok hassasım. Ailemi hiçbir şeye karıştırmayın. Ben burada huzurlu olduğumu her fırsatta dile getiriyorum. Bir kontrat için şartlar vardır. Onların tamamlanması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
‘Fenerbahçe şanslıydı’
Ayrıca Kasımpaşa mücadelesinin de tekrarlanacak olmasının sevindirici olduğunu dile getiren 27 yaşındaki futbolcu, tek düşüncelerinin bu mücadeleden 3 puan almak olduğunu söyledi. İkinci yarı için de umutlu konuşan ve iyi işler yapmak istediklerini belirten Almeida, lider Fenerbahçe’ye de göndermede bulundu. Portekizli yıldız, Sarı-Lacivertliler’in son dakikalarda bulduğu gollerle puanlar topladığını ve bu konuda şanslı olduklarını belirtti.