gittigidiyor

Beşiktaş'tan f.bahçeli isme teklif

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Brezilya basını, sarı-lacivertlilerin satış listesine koyduğu Baroni'nin Beşiktaş'ın teklifini değerlendirme aşamasında olduğunu yazdı

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Brezilya'dan Cenario MT, Cristian Baroni'nin Türkiye'deki yabancı futbolculara karşı belirlenen kurallar nedeniyle gelecek sezon Fenerbahçe forması giyemeyeceğinin kesinleştiğini yazdı.

Söz konusu haberde, Flamengo ve Corinthians'ın eski yıldızının Brezilya'dan bazı teklifler aldığı vurgulanırken, "Fenerbahçe, Cristian'dan bonservis bedeli istiyor. Yıllık kazancı ise yüksek (1.8 milyon euro). Bu durumda en azından 1 yıl daha evine dönmesi imkansız görünüyor" ifadelerine yer verildi. Haberin devamında Cristian'ın, Beşiktaş'tan bir teklif aldığı ve değerlendirme aşamasında olduğu iddia edildi.

Fotomaç


Beşiktaş'tan F.Bahçeli isme teklif
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst