gittigidiyor

[Bilgi + Uygulama] Android Cihazlarda Numara Gizleme ve Gösterme (Resimli Anlatım)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg






Android işletim sistemine sahip telefon kullanıcılarının, çağrı ve aramalarda numaralarını gizleme ve gösterme ayarlarının nereden yapılacağını bilememesi, can sıkıcı bir durum olabiliyor. Numaranızı görmesini istemediğiniz bir kişiyi aramak istediğimizde, birçoğumu numaramızı gizleyip özelden aramaktayız. Android Cihazlarda Numara Gizleme ve Gösterme işlemlerinin nasıl yapılabileceğini sizlerle yazılı ve görsel olacak şekilde paylaşacağız.


  • İlk olarak cihazımızın “Uygulamalar” ekranına gelip, “Ayarlar” menüsüne giriş gerçekleştiriyoruz.





Daha sonrasında gelen ekranda yer almakta olan menüler içerisinde Arama” bölümüne tıklayıp işlemlerimize devam ediyoruz.




Gelecek olan ekranda yer almakta olan “Diğer ayarlar” bölümüne tıklıyoruz.



Daha sonrasında ise Arayan Kimliğimi göster” seçeneğine tıklayıp işlemlerimize devam ediyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst