gittigidiyor

[Bilgi + Uygulama] CPU-Z ile işlemcinizi anında öğrenin!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
CPU-Z ile işlemcinizi anında öğrenin!

İşlemciniz hangi nesil ve hangi model? Bu ücretsiz araçla tüm detayları kolayca öğrenin!


CPU-Z ile işlemcinizi anında öğrenin!

2016010412255691072.jpg


İşlemcinizin adı, saat hızı, önbellek miktarı, voltajı gibi teknik bilgileri CPU-Z sayesinde kolayca öğrenebilirsiniz.
Sisteminde değişiklik yapmayı ve overclock'u seven kullanıcılar için harika bir araç olan CPU-Z'nin işlevleri arasında işlemcinin yanında anakarınızın markasını ve yonga setini göstermek, bellek türünü, boyutunu, modül özelliklerini (SPD) ve zamanlamalarını göstermek var. Bunun yanında CPU-Z'yi kullanarak işlemcinizin her çekirdeğinin dahili frekansını ve bellek frekansını gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.
BIOS üreticisi ve sürümü, ekran kartınızın işlemcisinin frekansları ve işlemci hız testleri, CPU-Z'nin diğer yetenekleri arasında bulunuyor.

İndirin: CPU-Z

Artık gelişen teknoloji ile işlemcilerimizde yapılan işlerde arttı. Çıkan işletim sistemleri, antivirüsler, programlar 32 ve 64 bit seçenekleriyle sunuluyor. Peki sizin işlemcini 32 bit mi 64 bit mi?

İndireceğimiz bir programda sisteminizin kaç bit olduğunu hemen anlayacağız.

Hemen buradan dosyanın 1.49 1.51 1.54 1.62 sürümünü indirebilirsiniz.

Programın üretici sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kırmızı bölümde 64 yazıyorsa sisteminiz 64 bittir demektir. Eğer yazmıyorsa 32 bittir.

Dosyayı İndirebileceğiniz Adres : CPU-Z (11874)


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst