gittigidiyor

[Bilgi + Uygulama] Tablet ve Akıllı Telefon İçin USB Giriş Dönüştürücü OTG Kablo

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg


Dark Micro USB 2.0 Tablet ve Akıllı Telefon İçin USB Giriş Dönüştürücü OTG Kablo



Dark Micro USB 2.0 Tablet ve Akıllı Telefon İçin USB Giriş Dönüştürücü OTG Kablo
USB OTG bağlantıya sahip Android tabanlı tablet, akıllı telefon gibi cihazlarına desteklenen USB ürünlerini bağlayabileceksiniz.




dkcbusb2microtgicresim1.jpg


Yeni Nesil Akıllı Telefonlar ve Tabletlerde Micro USB'yi Standart USB'ye Dönüştürün
Günümüzde sıkça görmeye alıştığımız micro USB bağlantıya sahip Android tablet ve akıllı telefonlara USB klavye, fare, taşınabilir disk, flash bellek gibi cihazlarınızı bağlayabilmenizin yolu Dark micro USB-USB OTG dönüştürücü kablodan geçiyor. Dark OTG dönüştürücü kablo USB birliğinin "OTG = on the go" yani taşınabilir cihazlara özel geliştirdiği standardına uygun olarak üretilmiştir. USB HOST özelliği gösteren tüm mobil cihazlarla kullanılabilir.

dkcbusb2microtgicresim2.jpg


Marka Bağımsız Tak&Çalıştır Kullanım İmkanı
Dark Micro USB bağlantı kablosu HTC, Samsung, LG, Dark EvoPAD başta olmak üzere OTG destekleyen micro USB bağlantısı olan pek çok tablet ve akıllı telefonlar ile test edilmiştir. Dark OTG kabloyu kullanabilmek için cihazınızın OTG bağlantıya sahip olduğunu ve hangi USB cihazlar ile kullanılabilir olduğunu cihazınızın üretici sitesinden kontrol ediniz. OTG desteği olan ürünler ile tak&çalıştır olarak ek bir kurulum yapmadan çalışır.

dkcbusb2microtgicresim3.jpg


Telefon veya Tabletinize USB Depolama Birimlerini Bağlayın
Yaygınlaşan Android akıllı telefon ve tabletlere USB bellek veya USB HDD gibi depolama birimlerini Dark MicroUSB - USB OTG kablo kullanarak bağlayabilir ve içerisindeki dosyalarınıza erişebilirsiniz.

dkcbusb2microtgicresim4.jpg


Android'te Klavye veya Mouse Kullanın
Dark OTG kablo kullanarak cihazınızın işletim sistemi destekliyor ise standart USB klavye veya fare bağlayabilir ve yazı yazarken veya internette gezinirken daha rahat edebilirsiniz.

dkcbusb2microtgicresim5.jpg


Kompakt Boyutlar ve 15CM Kablo Uzatma
Telefonunuz veya tabletiniz ile kolayca bağlantı yapabilmeniz için Dark OTG kablo 15cm uzunluğundadır. Üstelik derli toplu, kompakt yapısı ile cebinizde veya çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz.

Kaliteli Bağlantı Uçları ve Güçlü Dış ABS Kaplama
Dark Micro USB OTG kablo kaliteli bağlantı uçlarına ve yüksek kaliteli ABS plastik dış kaplamaya sahiptir. Sık takıp çıkarmaya karşı dayanıklıdır, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Dark Hakkında
Dark, 2009 yılında Türkiye'ye yeni ve nitelikli bilişim ürünlerini uygun fiyat ve aksesuar çeşitliliği ile sunmak için kurulmuş bir markadır. Full HD medya oynatıcılar ile başlayan serüveninde Türkiye'nin lider medya oynatıcı markası konumuna gelen Dark; 2011 yılında ilk Android işletim sistemli miniPC AndroidBOX ile gerçek smart TV deneyimini kullanıcılara sunmuştur. Ağ ürünlerinden, performans bilgisayar kasalarına, depolama ürünlerinden iPad ve tablet aksesuarlarına kadar 200'ü aşkın ürün gamına sahip olan Dark; 2012 yılında başlattığı Android tablet serisi EvoPAD ile de yine sektörün öncüsü konumuna gelmeyi hedeflemektedir.



Teknik Bilgiler

Ürün KoduDK CB USB2MICROTG
TürKablo
Ses ve GörüntüHayır
GüçHayır
DataUSB Micro
Garanti Süresi2 Yıl
Üretici KoduDK-CB-USB2MICROL150


android-logo-1.jpg

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst