gittigidiyor

[Bilgi + Uygulama] Yataktan Şimşek Gibi Kalkmanızı Sağlayacak 5 Alarm Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
yataktan-kaldiran-5-uygulama-b_640x360.jpg



'10 dakika' sonrada kalksam olur düşüncesi çoğu zaman okulla, işyeriyle sorun yaşamamıza neden olan bir durum. İşte size garantili, uyanmanızı sağlayacak 5 Alarm uygulaması. Hepinize günaydın.
Şehrin ve iş hayatının getirdiği yorgunluk sabahları kalkmanıza engel oluyorsa ne yaparsınız, elbette bir alarm saati alırsınız. Bu sorunu yıllardır böyle atlatmaya çalışıyoruz. Ama saat çalmaya başladığından yataktan hemen kalkmak yerine 'ertele' düğmesine basarak uykumuza devam etmeye çalıştığımız zamanlar da olmuyor değil. Bir 10 dakika daha fazla uyumak istemenin o dayanılmaz ağırlığını bedenimizden atmak güç olabiliyor.
Ama artık tabletlerimiz ve akıllı telefonlarımız var. Bunlara yükleyeceğiniz çeşitli uygulamalar sabahları daha hızlı güne başlamanıza yardımcı olabilir.


Spin me alarm

En etkili alarm uygulamalarından biri. Bu uygulama birden fazla alarm sesiyle birden fazla alarm kurmanıza olanak tanıyor. Son derece basit ara yüzü gece hemen uygulamayı sıkılmadan kurabilmenizi sağlıyor. Bu uygulamanın en güzel tarafı öyle bir tuşa ya da düğmeye basarak kapatmanıza olanak vermiyor olması. Uygulamanın susması için yataktan kalkarak elinizde cihazınızla kendi etrafınızda birkaç kaç kez dönmeniz gerekiyor. Hem uyanıyor hem de biraz sabah egzersizi yapıyorsunuz işte fena mı?

İndir

SpinMe Alarm Clock iOS

iPhone ve iPad İçin Çoklu Alarm Uygulaması


İndir

SpinMe Alarm Clock Android

Android İçin Çoklu Alarm Uygulaması


spinme-alarmi.jpg


I cant't wake up

Sabahları gerçekten zor uyanan bir metabolizmaya sahipseniz sizin için bire bir uygulamalardan bir tanesi 'I can’t wake up'. Uygulamada 8 farklı alarm var. Bunlardan her biri bir diğeri tamamlanmadan kendisini kapatmıyor. Alarmı kapatmanız için akla gelmedik şeyler yapmak zorunda kalabiliyorsunuz. Ya bir barkod taratıyor, ya da bir bulmaca çözmek zorunda kalabiliyorsunuz en ilginci ise bunları yaparken yatağınızı terk edip birkaç adım atmak zorunda kalıyor olmanız.

İndir

I Can`t Wake Up! Alarm Clock Android

Android için Alarm Uygulaması


icant-wake-up-uygulamasi.jpg


Wakie sosyal alarm uygulaması

Bu alarm uygulaması diğer Wakie kullanıcılarının sizi aramasıyla, doğal olarak da sizin onları aramanızla çalışıyor. Böylelikle insan sesiyle uyanabilme şansı yakalayabiliyorsunuz. Wakie kullanıcılarının birbirlerini uyandırması mantığıyla çalışan bu uygulamada aramalar 60 saniyeyle sınırlandırıldığı için rahatsız edici diyaloglar da önlenmiş. Wakie kurulmadan önce bazı gerekli güvenlik kontrol protokolleri yapılıyor. Uyanmak ve bir başkasının uyanmasını sağlamak gibi bir sorumluluğa sahip olduğunuz için son derece etkili bir alarm uygulaması diyebiliriz.

İndir

Wakie iOS

iPhone ve iPad İçin Sohbetli Alarm Uygulaması


İndir

Wakie Windows-phone

Windows Phone İçin Eğlenceli Alarm Uygulaması


İndir

Wakie Android

Android İçin Eğlenceli Alarm Uygulaması


wakie-alarm-uygulamasi.jpg


Puzzle Alarm Clock
Sabahları uyanmak kabusuna son vermek için ilaç gibi bir uygulama daha. Puzzle Alarm Clock adından da anlaşılacağı üzeri sizi bulmacalarla uyandırıyor. Her sabah farklı bulmacaları çözerek güne başlamak belki zihninize de zindelik katabilir. Uygulama size soracağı bulmaca sayısını belirlemenize izin veriyor. İster 2, ister 5 bulmacayla boğuşmanız mümkün. Tamamen size kalmış. Uygulamanın rahatlatıcı bir yanı da var, bulmacalarınızı çözerken arkada hafif rahatlatıcı melodiler de çalıyor.

İndir

Puzzle Alarm Clock Android

Android için Alarm Uygulaması


puzzle-alarm-clock-uygulamasi.jpg


Walk me up

Tamam, alarmınız çalıyor. Ama susturmak için mutfağa gidip, oradan salona geçmek ve belki de koridorda biraz volta atmaya ne dersiniz. 'Walk me up' böyle bir uygulama. Onu susturmak için mutlaka evin içinde ya da yatağın etrafında birkaç tur atmanız gerekiyor. Yoksa susturmak mümkün olmuyor. Uygulamayı hafifçe ya da sertçe sallamanız da bir şey ifade etmiyor. Kalkıp yürümeniz lazım. Hem böylesi daha sağlıklı değil mi?


walk-me-up-alarm-uygulamasi.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst