gittigidiyor

Bilgisayar VPN kurma ve değiştirme tüm programlar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bilgisayar VPN kurma ve değiştirme tüm programlar

Yasaklı sitelere giriş ile internet hızınızı daha üst seviyeye çıkartmak için yapmanız gereken işlem oldukça basit. PC'lerinize VPN uygulaması yükleyerek, bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz.
bilgisayar-vpn-kurma-ve-degistirme-tum-mmmj.jpg

Son dönemde yaşanan internet sıkıntısı ile birlikte VPN programlarına olan ilgi yeniden üst seviyeye çıkmayı başardı. İnternet hızlandırma adına VPN programlarının yüklenmesi gerekirken, aynı programlar erişim engelli sitelere girmek adına da kullanılabiliyor.
Bizde sizler için hazırladığımız bu VPN uygulama listesinde, farklı isimleri tek bir başlık altında topladık.
Hotspot Shield


Hotspot Shield dünyanın en çok tercih edilen VPN uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Dünya çapında 400 milyondan fazla indirilen uygulama, Windows ve MAC platformlarına destek sunuyor.

Hotspot Shield programının Güvenli WiFi Bağlantısı özelliği sayesinde İnternet bağlantısını güvenli hale getirip kişisel bilgilerinizi şifreleyebiliyorsunuz. Anonim Gezinti özelliği sayesinde internette gezinirken iz bırakmamanız sağlanırken, dilerseniz erişim engelli siteleri de ziyaret edebiliyorsunuz.

Hotspot Shield indirmek için TIKLAYIN!
HIDEMAN


1.5 milyona yakın indirme rakamıyla dünyanın dört bir yanında tercih edilen VPN uygulaması olarak karşımıza çıkan HIDEMAN, 20'yi aşkın ülkede mevcut olarak kullanılıyor. Oldukça kolay bir şekilde indirilebilen HIDEMAN programı, engellenen web sayfalarına, oyunlara ve hizmetlere hız yada bant genişliği sınırlanması olmadan erişme imkanı tanıyor.

Güvenliğe önem veren HIDEMAN kişisel verilerinizi koruyup, IP adresinizi gizlemenizi sağlıyor. Uygulama bilgisayarlarda hem Windows hemde MAC için kullanılabiliyor.

HIDEMAN indirmek için TIKLAYIN!
ZenMate


ZenMate VPN internetteki güvenliğinizi en üst seviyeye çıkartmayı başarıyor. Bu program ile birlikte internette çok kolay bir şekilde sörf yapabilecekken, herhangi bir erişim engeli yada hız sınırlandırılması ile karşı karşıya kalmayacaksınız.
Google Chrome kullanıcıları tek bir tıkla ZenMate Chrome VPN uzantısını kolaylıkla tarayıcıya ekleyebilirler.
ZenMate Chrome VPN indirmek için TIKLAYIN!
VPN Unlimited


VPN Unlimited isimli uygulama ile birlikte engelli sitelere kolayca giriş yapabilir ve dilerseniz internette gizli olarak gezinebilirsiniz. Bu sayede internetiniz yurt dışında herhangi bir bilgisayara yönlendirilecekken, internet hızınız ile bağlantı yerinizde değişiklik gösterecektir.
Bu sayede internete farklı bir coğrafi konumdan bağlanıyormuşsunuz gibi internette özgürçe dolaşabilirsiniz.
VPN Unlimited indirmek için TIKLAYIN!
DotVPN


DotVPN isimli VPN yazılımı sayesinde, Chrome'a bu uzantıyı ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. DotVPNisimli program ile birlikte herhangi bir kısıtlama olmadan internette sohbet etme fırsatına erişebileceksiniz.
DotVPN indirmek için TIKLAYIN!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst