gittigidiyor

Bilgisayardan Telefon Mesajları Nasıl Gönderilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bilgisayardan Telefon Mesajları Nasıl Gönderilir?

Bilgisayarınızda çalışırken bir metin mesajı aldığınızda, çabucak bir mesaj yazmak için bilgisayarınız ve telefonunuz arasında gidip gelmektense bilgisayarınızı kullanmak daha kolay olmaz mıydı? Ayrıca, metin mesajları yazmak için bilgisayar klavyesini kullanmak hem daha kolay hem de daha hızlıdır. Eğer uzun bir mesaj yazacaksanız, daha geniş görünen bilgisayar ekranında bunu çok daha dikkatlice yazabilirsiniz. Aşağıda, bilgisayarınızdan telefon mesajları gönderebileceğiniz iki uygulama bulunmaktadır.
send_sms_from_computer.png

Bilgisayardan telefon mesajı göndermenin en iyi yolla

Birinci Yol: Apowersoft Telefon Yöneticisi

Apowersoft Telefon Yöneticisi, bilgisayardan metin mesajı gönderen bir SMS uygulaması olmaktan ötedir. Çok çeşitli işlevlere sahip,bilgisayarınızdaki bütün müziğinizi, videolarınızı, resimlerinizi, kişilerinizi, uygulamalarınızı ve diğer dosyalarınızı yönetmenize olanak sağlayan esnek bir araçtır. Hem Android hem de iOS cihazlarıyla tam uyumludur. Bunu kullanarak bilgisayarınızdan SMS göndermek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.



  • Programı bilgisayarınıza yükleyip kurun.Indir
  • Programı çalıştırın ve telefonunuzu bilgisayarınıza USB kablosu veya kablosuz ağ ile bağlayın.
  • “Mesajlar” simgesini seçin. “Mesaj gönder” butonuna tıkladığınızda bir pencere açılacak. Buradan mesajı alacak kişileri girin veya telefon numaralarını yazın. Mesaj bölümüne mesajınızı yazın.
  • Mesajınız bitince “Gönder” butonuna tıklayın.





İpuçları: Mobil cihazınızı PC’ye bağladıktan sonar, yeni bir mesaj ya da çağrı gelirse, bir uyarı penceresi görünür. Bu yolla, hiç bir mesajı ya da çağrıyı kaçırmadan bilgisayarınıza odaklanabilirsiniz. Bu uygulama ayrıca bilgisayardan toplu SMS göndermeyi de çok kolay hale getirmektedir.

İkinci Yol: SMS Merkezi

SMS Merkezi, bilgisayara bağlı Android cep telefonunuzdan ücretsiz mesaj oluşturma, gönderme ve almaya olanak sağlar. Telefonunuzu USB kablosu, kablosuz ağ ya da Bluetooth ile bağlayabilirsiniz. Uygulama görev çubuğunda aktif olarak kalır yani her yeni SMS veya çağrı aldığınızda bunlara hızlıca göz atmanız için bir bildirim alırsınız.

send_sms_with_sms_center.jpg


İki uygulamanın karşılaştırılması

SMS Merkezi ilginç özelliklere sahip ancak bazen hata verir ve pek istikrarlı değildir. Apowersoft Telefon Yöneticisi ise, çok geniş özelliklere sahip bir yelpazededir ve çalışması mükemmeldir. Bu iki uygulama arasında, Apowersoft bilgisayardan telefon mesajları göndermek için çok daha iyi bir uygulamadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst