gittigidiyor

Bilgisayarımı Windows 10 Masaüstüne Geri Yükleme Nasıl Yapılır?

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Bilgisayarımı Windows 10 Masaüstüne Geri Yükleme Nasıl Yapılır?[/h]Windows 10 sisteminde masaüstündeki Bilgisayarım simgesini kaybedenlerden birisiyseniz, eski alışkanlıklarınıza devam etmenin bir yolu var. İşte masaüstüne tekrar bilgisayarım simgesini getirme.
11 Aralık 2016 14:17 Nasıl Yapılır
583-650x315.png

Bilgisayarım simgesinin masaüstüne gelmesi için yapacağnız işlemlerde sadece Bilgisayarım için değil diğer simgeleri de geri getirmenize imkan sağlanacak. Denetim Masası ve Ağ Bağlantıları gibi simgeler de bu işlemler ile geri getirilebilir.
İşte Başlıyoruz!
1) Masaüstünde sağ tıklayın ve kişiselleştiri seçin.
2) Masaüstü simgelerini değiştire tıklayın
4) Bilgisayarın yanındaki kutuyu işaretleyin. Denetim Masası, Ağ ve Kullanıcı Dosyaları seçeneklerini de masaüstüne getirmek için kutuları işaretleyebilirsiniz.
5) Uygula düğmesine tıklayın ve masasüstüne geri dönün.
Eğer bilgisayarım simgesinin adını değiştirmek istiyorsanız üzerine bir defa tıklayın ve F2’ye basın. Ardından istediğiniz ismi yazarak isim değişikliği işlemini tamamlayın.
Özellikle bilgisayarım kullanımına çok alışan ve yeni sisteme geçmek istemeyen kişiler kolay bir şekilde bu değişikliği yapabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst