gittigidiyor

Bilgisayarın işlemcisini öğrenme programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Bilgisayarın işlemcisini öğrenme programı[/h][h=2]Bilgisayarın işlemcisini nasıl öğrenebilirim ? Bilgisayar işlemcisi öğrenme programı. İşlemci markası öğrenme programı. İşlemci öğrenme programı indir[/h]
bilgisayarin-islemcisini-ogrenme-programi.png
Bilgisayarınızın işlemcisini öğrenmek istiyorsunuz fakat nasıl olduğunu bilmiyorsunuz. Veya bilgisayarınızı formatladınız (fabrika ayarlarına döndürme) ekran kartının markasını bilmiyorsunuz ve driverlarını bulamıyorsunuz. İşte sorularınızın hepsinin cevabı burada. Bilgisayarınıza CPU-Z adlı programı indirirseniz işlemcinizi görebilirsiniz. Ayrıca bu program ile beraber sadece işlemci markanızı değil bilgisayarınızın bütün aksamının ne olduğunu öğrenebileceksiniz.
CPU-Z programını BURADAN indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Tooltapp ile Etkili Rehberlik Deneyimi[/h][h=2]Android kullanıcıların hemen hemen neredeyse her bir konu içeresinde yardımcı olmak amacıyla gelişim sürecine alınan ve her Android kullanıcısına cihaz ve operatöre özel içerik olarak gönderim yapan Tooltapp, Google Play Store üzerinde boy göstermeye başladı.[/h]
tooltapp-ile-etkili-rehberlik-deneyimi.jpg
Android telefon ve tabletlerinizin hiçbir şekilde keşfe edilmeyen özelliklerini keşfetmenize imkan tanıyan ya da merak etmiş olduğunuz çok fazla özelliğin kullanımını sağlayan Tooltapp, Kullanıcıları için her gün düzenli olarak en güvenilir beraberinde etkili kaynaklardan içerik sunma sürecine giriyor.
Farklı alanlar da yapılan nasıl yapılır konuları beraberinde amiral gemi modellerinin özellikleri gibi birçok detay hakkında sizlere açıklama da bulunan bu uygulama oldukça büyük bir çapta rehberlik ediyor.
640x360xtooltapp-cikti-3.jpg_pagespeed_ic_opofnnjq3wxsanlo-28e%5B1%5D.jpg

Bu alan da global olarak başarı sağlamayı başarabilen Drippler uygulamasına benzerliği ile dikkat çekel Tooltapp, Türkçe içerik sunmasıyla beraberinde pek çok Android cihaz kullanıcısının da yardımına koşarak ihtiyaçları olan içerikleri sunuyor.
Oldukça şık bir tasarıma sahip olan uygulamanın kullanımı da bir o kadar rahat. Uygulamayı Android cihazlarınıza indirdikten sonra ilk giriş süreciniz de Facebook ya da Google+ hesaplarınızla giriş yapabileceğiniz gibi, Sıfırdan kayıt da olabiliyoruz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Bilgisayarların Listesi Yayınlandı[/h][h=2]Apple tarafından Mac cihazları içi n hazırlanan OS X El Capitan içerisinde oldukça önemli güncellemeleri barındırıyor.[/h]
mac-kullanicilari-icin-yeni-yazilima-sahip-olacak-bilgisayarlarin-listesi-yayinlandi.jpg
Apple’dan geçtiğimiz gün içerisinde yapılan açıklamalara baktığımızda El Capitan yaklaşık olarak sekiz yaşına sahip olan Mac’ler de bile çalışabilecek. Yapılan açıklama sonrasında El Capitan’ın çalışabileceği Macmodelleri listelendi. Ortaya çıkan listeye bakacak olursak sekiz senelik olanMac ürünleri bile yeni geliştirilen işletim sistemi güncellemesinden faydalanabilecek. El Capitan’ın açıklandığı Sekiz Haziran tarihinden bu yana geliştiriciler için kulanım sürecine girilmeye başlandı. Fakat diğer Macsahipleri için resmi çıkışına kadar geliştirilen yazılımı beklemeleri gerecek.
os_x_el_capitan-640x360-628x353%5B1%5D.jpg

Apple tarafından bu beklenti için tahmini bir süre açıklanmamasına rağmen, Test sürecinde olan yeni güncellemenin sonbahar aylarında aynı zamanda sonbahara bile sarkmadan yaz aylarının sonlarına doğru karşımıza çıkabilir.
El Capitan’ın desteklemiş olduğu tüm cihazların listesi:

  • EiMac
  • MacBook
  • MacBook Pro
  • MacBook Air
  • Mac Mini
  • Mac Pro
  • Xserve
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst