gittigidiyor

Bilgisayarınız için kaliteli 3 full program (hepsi tek pakette)

Cengaver911

Aktif Üye
Katılım
8 Mar 2014
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
istanbul
Merhaba beyler.. sizin ve bilgisayarınız için program paylaşımlarına devam ediyorum. Sizlere üç tane kaliteli ve full program paylaşacağım. Bu programların hepsini verdiğim linkten indirebilirsiniz...

pakette yer alan programlar:

1. DU Meter 6.x

DU Meter ile internete bağlı bulunduğunuz modeminizdeki veri akışını takip edebilir, bağlantı hızınızı ölçüp görebilirsiniz. ADSL ve diğer herhangi bir tür internet bağlantısı kullanıcıları tarafından kullanılabilen bu program ile download ve upload miktarlarınızı an ve an takip edebilirsiniz. Veri akışını size gerçek zamanlı bir grafik ile sunan program basit arayüzü ve sadeliği ile her türden bilgisayar kullanıcısı için kolay ve anlaşılabilir.

620duscn1.png


DU Meter sisteminiz üzerinde çalışırken bağlantı verilerini günlüğe ustalıkla kaydederken, kendini güncelleme özelliği ile her zaman en güncel sürümüyle size hizmet etmektedir. Kullanışlı bir program olan DU Meter bellek kullanımı konusunda da sizlere sorun çıkartmayacak sadece işini yapan verimli bir program diyebiliriz. Artık sisteminizi ve kendinizi hiç yormadan kolaylıkla modem veri akışını takip edebilecek ve kotalı kullanıcılar için sağlıklı bir kota ölçme aracına sahip olacaksınız.

2. NetSpeedMonitor 2.5.4.0

NetSpeedMonitor, anlık internet bağlantı hızınızı (indirme-download / yükleme-upload) ve transfer edilen veri miktarını gösteren ücretsiz bir programdır.

netspeedmonitor_tooltip_new.png


Ayrıca program ile indilen veri istatistikleini aylık ve günlük olarak da görüntüleyebilirsiniz.

3. Malwarebytes' Anti-Malware

Malwarebytes' Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır.

MalwarebytesAnti-Malware150Beta.jpg


Malwarebytes' Anti-Malware çalışan her süreci izler ve bir zararlı yazılım daha tehdit oluşturmadan önüne geçer. Türkçe arayüzü ve kolay kullanımıyla bu alanda kullanabileceğiniz en iyi programlardandır.

indir.gif


http://upfile.mobi/412066.8a7abb5d3ef267c06d6403584fea63c3
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst