gittigidiyor

Bilgisayarınızı iPad’e Çevirin!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa



Artık bilgisayarınızda iOS işletim sistemi kurup bir iPad deneyimi yaşamanız mümkün. İşte Detaylar

iPadian iPhone Emulator


Bilgisayarınızda sizlere iPad deneyimi yaşatacak iPadian iOS emulator programının iki farklı versiyonu mevcut. Bu versiyonlardan bir ücretsiz versiyon. Diğer versiyon ise 10 dolar (yaklaşık 30 TL) ödeyerek sahip olacağınız Premium versiyon. Ücretli olan versiyonda tam olarak App Store’a ulaşabiliyorsunuz. Bununla beraber ücretli olan versiyonda reklamsız olarak kullanabiliyorsunuz. Fakat ücretsiz olan versiyonda ise reklamlar sizleri zamanla rahatsız edebiliyor. Fakat yinde ücretsiz olan versiyon’da sizlere iPad deneyimi yaşatıyor. Ücretsiz olan versiyonda programın sınırlandırmış olduğu bir App Store mağazası mevcut.

ipadian-ios-emulator-300x208.jpg


iPadian iOS Emulator programının kısaca özellikleri:


  • iPadian uygulamasının ücretsiz versiyonu iOS’un temel özelliklerini barındırıyor
  • Ücretsiz sürümünde’de App Store var fakat ücretsiz sürümün sunduğu bazı uygulamaları indirebiliyorsunuz.
  • Ücretli versiyonunda ise App Store’ dan istediğiniz uygulamayı indirebiliyorsunuz
  • Ücretli versiyon reklamsız, ancak ücretsiz versiyonda sizi rahatsız edebiliyor

iPadian uygulaması nasıl kurulur?

iPadian iOS 10

Yukarıda verdiğimiz adrese tıklayınız açılan sayfada Download Now seçeneği çıkacak. Çıkan seçeneğe tıkladıktan sonra emulator inecek ve ardından basit bir şekilde kurulum yaparak bilgisayarınızda iPad deneyimi yaşabilirsiniz. Windows XP hariç, diğer bütün Windows sürümlerinde çalışmaktadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst