gittigidiyor

Bilgisayarınızı Tablet Olarak Kullanabilirsiniz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Bilgisayarınızı Tablet Olarak Kullanabilirsiniz[/h][h=2]MAC ya da normal bir bilgisayar kullanan kişilerin bilgisayarınızı küçük birkaç işlem ile tablet olarak kullanabilmesi mümkün. İşte konuyla ilgili son yenilikler.[/h]
bilgisayarinizi-tablet-olarak-kullanabilirsiniz.jpg
Android platformlarda çalışan oyunların bilgisayarlarda oynanabilmesi en çok tercih edilen durumlar arasında yer alırken, bu konuda bugüne kadar pek çok ücretsiz Android emülatörleri kullanıcılara sunulmuş durumda. Bu konuda son dönemlerde ön plana çıkmayı başaran bir ücretsiz Android emülatörü ise incelemeyi hak ediyor.
Andy OS adı verilen ücretsiz Android emülatörü, bilgisayarı bir tablete dönüştürüyor. Bu aşamada mevcut işletim sisteminde herhangi bir sorun yaşanmazken, hiçbir risk de bulunmuyor. Sadece klasik program kurma adımlarını takip ederek kuracağınız Andy OS, kurulum sonrasında hemen kullanıma hazır hale geliyor. İşin en dikkat çeken yanı ise dokunmatiğin desteklenmesi.
Dokunmatik Tablet Keyfi!
Andy OS ile birlikte özellikle dokunmatik bir ekrana sahip kullanıcılar, ekran üzerinden tablet deneyimini daha iyi bir şekilde yaşayabilir. Üstelik yüksek özelliklerde bir bilgisayar, size oyunlar konusunda çok iyi bir performans da sunacaktır.
Andy OS sayesinde telefonlarda oynanan tüm oyunları bilgisayarda oynayabileceğiniz gibi bilgisayarlarda olmayan pek çok uygulamayı da Android aracılığı ile kullanma şansı elde edebilirsiniz.
Andy OS resmi internet sitesi için buraya tıklayın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst