gittigidiyor

Bilic: Hedef zirve

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2845635.jpg

Akhisar Belediye’yi 3-0’lık skorla deviren Beşiktaş’ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, dün akşamki zaferin ardından açıklamalarda bulundu. Yeşil-Beyazlılar’ı devirerek 50 puana yükselen ve Galatasaray’ın elinden ikincilik koltuğunu kapan Beşiktaş’ın şampiyonluk için iddialı konuma geldiğini belirten Bilic, “Maça iyi başladık. Rakibin hızlı oyuncularının önünü kestik. Maçı 2-0 yaptıktan sonra oyunu iyice ele geçirdik. Bize karşı Akhisar’ın bulduğu pozisyonları bulup daha fazla gol atan takımlar var. Bu yönden şanslıyız. Fenerbahçe’yle aramızda puan farkı var ama şampiyonluğu kovalayacağız. Durdurulması zor bir takım haline geldik. İyi bir dönemdeyiz. Kazanmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. Akhisar maçı adına beğenmediği iki durum olduğunu söyleyen Bilic, “Çok pozisyona girip az gol atmak canımı sıktı. Artık bu mücadeleyi unutup Karabükspor maçına hazırlanacağız” dedi.

‘Kadınlara teşekkür ederim’

Dün akşam Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadelede taraftarın fazla ilgi göstermemesinin kendisini üzdüğünü kaydeden Slaven Bilic, “Bol gollü zaferimizi daha fazla taraftarın önünde yaşamak isterdim. Bizi desteklemeye gelen kadın taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst