gittigidiyor

Bilinmeyen Fakat Çok Başarılı 7 Chrome Eklentisi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Bilinmeyen Fakat Çok Başarılı 7 Chrome Eklentisi![/h][h=2]Google Chrome uygulama mağazasında kullanıma sunulan bu 7 eklenti çok bilinmese de oldukça başarılı.[/h]
bilinmeyen-fakat-cok-basarili-7-chrome-eklentisi.png
Google Chrome kullanıcılarının bilgisayarlarıne ek bir program kurmasına gerek kalmadan tarayıcıya ekleyebildiği eklenti ve uygulamalar, çoğu zaman kurtarıcı oluyor. Özellike küçük işlemlerin yapılmaıs sırasında başarılı ve pratik bir çözüm sunan bu eklentileri sizler de tarayıcınıza Google Chrome mağazası üzerinden indirebilirsiniz.
Clipboard History 2
Pano esaslı hazırlanan bu eklenti ile birlikte kopyaladığınız içeriklerin panoda kalmasını sağlayabilir ve böylece ihtiyacınız olduğu zaman panodan kolay bir şekilde tekrar alabilirsiniz.
StayFocusd
Dikkatinizi dağıtacak şeylerin ekrandan uzaklaştırılmasını istiyorsanız bu eklenti tam size göre. Sadece yapacağınız işe odaklanmanızı sağlayacak StayFocusd sayesinde artık hiçbir şey dikkatinizi dağıtamayacak.
Checker Plus for Gmail
Özellikle Gmail kullanıcılarının sürekli posta kutusu takip etmesine gerek kalmadığı bu uygulama büyük bir kolaylık sağlıyor. Belli aralıklarla kontrol edilen posta kutusu sayesinde sağ üst köşede yer alan uygulama size yeni bir posta olup olmadığını söylüyor.
GIF Delayer
GIF'lerin bir kerede yüklenememesi özellikle yavaş interneti olan kişiler için sorun olurken, GIF Delayer ile birlitke bu sorun da ortadan kalkıyor. GIF Delayer sayesinde artık GIF'ler tamamen yüklendikten sonra oynamaya başlıyor.
Timestats
Bilgisayar başında geçirdiğiniz zamanın analizini yapan bu eklenti ile birlikte daha verimli çalışabilirsiniz. Aylık, günlük gibi farklı periyotlar için yapacağınız analiz ile birlikte kullnaım istatistiklerinizi öğrenebilirsiniz.
Instagram for Chrome
Instagram'ı cep telefonları yerine Google Chrome üzerinden kullanmak istiyorsanız, ihtiyacınız olan her şey Instagram for Chrome eklentisinde
Refresh Monkey
Sayfanın belirli aralıklarla yenilenmesini istiyorsanız, süreyi Refresh Monkey eklentisindeki ayarlar bölümüne girmeniz yeterli.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst