gittigidiyor

BİM uygun fiyatlı iPhone satacak

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Lakin bu model iPhone 14 ya da iPhone 14 Pro olmayacak. BİM biraz daha bütçe dostu olarak nitelendirebileceğimiz iPhone 13 satışını gerçekleştirecek.Sosyal medyada yer alan broşürlere göre BİM önümüzdeki hafta Cuma günü stoklarla sınırlı olarak iPhone 13 satışına başlayacak.128 GB iPhone 13 için belirlenen satış ücreti ise 22 bin TL. Hali hazırda bu telefonun normal fiyatı 26 bin TL seviyelerinde. Yani BİM’in ortalamanın 4 bin TL altına bu ürünü satacağını söyleyebiliriz.

Bu telefonu alabilmek için muhtemelen sabahın ilk ışıklarıyla birlikte BİM kapılarında sıraya girmeniz gerekecektir. Ayrıca telefonun tüm BİM şubelerinde satışa çıkmayacağı da bir gerçek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst