gittigidiyor

Bimeks Darty mağazalarını devralıyor

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Bimeks Darty mağazalarını devralıyor

Bimeks, Darty mağazalarını devralmak için varlık devir anlaşmasını imzaladı.





1pelin_1468.jpg

Darty markası ile faaliyet gösteren 28 mağazayı devralmak için İngiltere merkezli Kesa Turkey ile ön anlaşma imzalayan Bimeks, 22 Ocak 2014 tarihinde varlık ve işyeri devri anlaşmasını imzaladığını açıkladı.
MART AYINDA TAMAMLANACAK

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’a (KAP) şu açıklamayı gönderdi: "18.12.2013 tarihli duyurumuz ile Şirketimizin, Darty markası ile faaliyet gösteren 28 mağazanın devralınması için İngiltere’de kurulu Kesa Turkey Ltd. ile münhasır ve bağlayıcı bir ön anlaşma imzaladığı kamuoyuna duyurulmuştu. Bu çerçevede taraflar 22 Ocak 2014 tarihinde varlık ve işyeri devri anlaşmasını imzalamışlardır. Anlaşma gereğince devir bedeli, mağazaların maddi duran varlıklarının ve envanterlerinin defter değeri esas alınarak belirlenecektir. Rekabet Kurumu’na yapılacak başvuru neticesinde, onay verilmesi durumunda devir alma işleminin Mart 2014 ayı sonuna kadar tamamlanabileceği düşünülmektedir".
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst