gittigidiyor

"Bir daha tekrar etmeyeceğiz"

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,986
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
Bulut'tan oyunculara: "Bir daha tekrar etmeyeceğiz"

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Konyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu, futbolcularla toplantı gerçekleştirdi. Bireysel olarak hatalara dikkat çeken Bulut, "Ben değil biz olmaya devam edeceğiz, bugüne kadar nasıl takım halinde kazandıysak bugün de hep birlikte kaybettik" dedi. İşte Emre Belözoğlu ve Erol Bulut'un değerlendirmeleri...

1157075.jpg


AJANSSPOR HABER
Bu sezon ilk yenilgisini kendi evinde İttifak Holding Konyaspor’a karşı alan Fenerbahçe’de maç sonunda üzüntü hakimdi.


Sarı lacivertli takımın soyunma odasında teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu oyunculardan kafalarını kaldırmalarını istedi.


Bulut: "Bir daha tekrar etmeyeceğiz"

İlk olarak oyuncularına konuşma yapan teknik direktör Erol Bulut, "Ben değil biz olmaya devam edeceğiz, bugüne kadar nasıl takım halinde kazandıysak bugün de hep birlikte kaybettik. Hatalarımızın farkına varacağız, bir daha tekrar etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. (EROL BULUT MAÇ SONUNDA NELER SÖYLEDİ?)


Yol kazası

1154026.jpg
Erol Hoca’dan sonra söz alan sportif direktör Emre Belözoğlu ise kazandığında değil kaybettiğinde de takım olunması gerektiğinin altını çizdi ve bu maçın bir yol kazası olduğu söyledi. (43 ORTADAN 1 GOL ÇIKMADI)


Oyuncular da kendi aralarında yaptığı konuşmada kimin ne hata yaptığının bir öneminin olmadığı, konuşmak yerine daha çok çalışarak ileriye bakacakları ifade edildi.


3 günlük ara

Fenerbahçe, futbol takımına milli ara nedeniyle 3 gün izin veren Erol Bulut, izin dönüşü video toplantılar ile hataları ve yapılması gerekenleri futbolcularına anlatacak.



AJANSSPOR HABER
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst