gittigidiyor

Bir mayın da İğneada’da....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
6242280e4e3fe119f8364dd3.jpg



UKRAYNA’nın Odessa limanı açıklarına döşediği iddia edilen ve Karadeniz’deki fırtına nedeniyle çıpalarından kurtulan “serseri mayınlar”dan biri daha Türkiye kıyılarına geldi. Milli Savunma Bakanlığı dün sabah Bulgaristan sınırına yakın İğneada açıklarında bir ‘serseri Mayın’ tespit edildiğini ve mayının Sualtı Savunma Timleri (SAS) tarafından emniyete alınarak etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “28 Mart 2022 günü sabah saatlerinde Bulgaristan sınırına yakın İğneada açıklarında bir mayın tespit edilmesi üzerine olay mevkisine bölgede bulunan Sualtı Savunma (SAS) Timleri süratle intikal ettirilmiştir. Bahse konu mayın SAS timleri tarafından emniyete alınmış ve etkisiz hale getirmek maksatlı müdahaleye başlanmıştır” denildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst