gittigidiyor

Bir Sneijder değiller!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
14 Mayıs 2014 Çarşamba

Bu sezon 17 kez rakip ağları havalandıran Hollandalı yıldız eski takımı Inter’deki tüm orta saha oyuncularının toplamından daha fazla gol attı.



ZNOqnz.jpg

Cim-Bom’un parlayan yıldızı Wesley Sneijder performansıyla alkış toplarken, eski takımı Inter’i üzdü.

Milano ekibinde uzun süre kadro dışı kalmasının ardından sarı-kırmızılı takım tarafından transfer edilen Hollandalı futbolcu, hem geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında hem de bu sezonki futboluyla takıma büyük katkı sağladı. Sneijder’i beğenmeyerek geçen sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakan Walter Mazzari’nin takımındaki orta saha oyuncuları Hollandalı futbolcunun çok uzağında kaldı.

Kötü bir sezon geçiren ve Serie A’da 5. durumda bulunan mavi-siyahlılarda orta saha oyuncuları, Sneijder’in performansına ulaşamadı. Sarı-kırmızılıların yıldızı bu sezon 17 gol kaydederken, Inter orta sahasındaki tüm oyuncuların attığı gollerin toplamı ancak 16 olabildi. Hernanes, Alvarez, Cambiasso, Guarin, Taider, Kuzmanovic, Mudingayi ve Kovacic’in hepsi birden, bir tane Sneijder etmedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst