gittigidiyor

Bir tek para konusunda profesyoneliz"

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Hasbelkader iki kez gittim Faroe Adaları'na… Birbirine tünellerle bağlı küçük adalar topluluğu. 48 bin insan, 80 bin koyun yaşıyor. Gidip görseniz, her hangi konuda Türkiye ile kıyaslama yapmayı aklınızdan geçirmezsiniz; futbol hariç! Daha önceki maçımız berabere bitmişti, bu kez yenildik, dahası farktan kurtulduk. Rüzgar vardı rüzgar!.. Yüzümüze yüzümüze vuruyordu, ondan oynayamadı bizim çocuklar.

Bir tek para konusunda acayip profesyonelizdir! Kulüplerine imza atarken kılı kırk yarar bizim cengaverler, Milli Takım'da da prim kavgaları hiç bitmez! Herkesin bir futbol ekolu var bizim yok diye üzülmeyin, işte size ekol! Teşekkürler Faroe Adaları; futbolun bize göre bir oyun olmadığını bir kez daha hatırlattığınız için.

ARTIK TOP FUTBOL FEDERASYONU'NDA! (Murat Özbostan / Sabah)

İlk dakikalardan itibaren aslında oyuncularımızın havası şuydu; maç bitse de gitsek… 2-0 olduktan sonra biraz toparlanır gibi olduk çünkü oyuncular rezil olduklarının farkına vardılar ama iş işten geçmişti. Karşımızdaki rakip, oyun disiplininden hiç taviz vermeden maçı kazanmak için her şeyi yaptı ve sonuca da ulaştı.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Faroe Adaları, Spitzberg Adaları, İzlanda ve ya Grönland. Herhangi birinde yaşamak isterdim bu yerlerin.n

Faroe Adaları'nın futbol tarihinde kaç galibiyeti var acaba merak ettim.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Biz 16. Yendikleri Ülkeyiz....

Malta
- Lüksemburg
- Litvanya
- Letonya
Andorra
- Moldova
- Avusturya
- San Marino
Yunanistan
- Estonya
- Kanada
Liechtenstein
- İzlanda
- Cebelitarık
- Kazakistan
- Türkiye
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bayağı varmış galibiyetleri, Avusturya ve Yunanistan'ı bile yenmişler.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu bir oyun,yenmek de var yenilmek de var,neden birden bire köpürdük onu da anlamadım.Adam geleli kaç maç oldu yahu,tabii ki maç da kaybedebilir bu Faroe de olabilir, Almanya da olabilir,bırakalım da adam biraz çalışsın...Jupp Derwall i unutmayalım,nasıl Alman disiplinini işlemişti Galatasaraya....Lucescu kaç yıldır D.Kievi çalıştırıyor...? Örnek alsak iyi olur....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst