gittigidiyor

BitDefender AntiVirüs Plus - 2015 Full v19 İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
BitDefender AntiVirüs Plus Full Versiyon indir


BitDefender AntiVirüs Plus 2015 Final İndir


BitDefender AntiVirüs Plus 2015 , Son zamanların en iyi ve en çok tercih edilen antvirüsüdür. yazılım bilgisayarınızı virüslere, truva atlarına, internet solucanlarına, casus yazılımlara, reklam araçlarına ve tüm diğer kötü niyetli araçlara karşı gerçek zamanlı koruyabilmektedir. Ev Kullanıcıları için yapılmış olan versiyondur. 2015 versiyonu ile çok daha iyi koruma vaat ediyor. Yeniliklerde bahsetmek gerekirse film video veya oyun oynarken sistemin tam performanslı çalışmasını sağlıyor ayrıca sosyal ağdan gelen virusler için kapsamlı koruma eklenmiştir.


!!! WİNDOWS 10 DESTEKLİ YENİ SÜRÜM + YASAL KEY !!!​





normal-indir2013.png

TurboBit indir
UptoBox indir
Userscould indir

vip-indir-2013.png




Boyut: 560 MB
Virüs Taraması: Weproot / Temiz
Desteklediği Sistem: XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10


BitDefender AntiVirüs Plus Full Tam indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst