gittigidiyor

[Bitdefender ] Bitdefender Antivirus Pro Full Versiyon indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
Bitdefender Total Security 2016 Güncell Serial Key
[/FONT]

[FONT=&quot]
box_TS_EN.png
Bitdefender Total Security 2016 Güncell Serial Key
Yeni keyler Alt kısımdadır,key isteyenler için..
RX6M2T5 Güncell
EM4VCU4 – 1 year
SEGH2XM – 1 year
U2VSMAB – 1 year
E52HEDV – 90 days
SVYYTWD – 90 days
K17X3CG – 60 days
B4F2YYR – 200 days
Q0U7KX4 – 180 days
BQ00SEX – 180 days
2YRGQZD – 140 days
ZSEWDYO – 140 days
LEMLUJO – 140 days
AV3UPA3 – 140 days
2YRGQZD – 140 days
ZSEWDYO – 140 days
LEMLUJO – 140 days
AV3UPA3 — 140 days
New key67gkpvm 587 days key
5Y5LBXL
Q0U7KX4
DNWUUSD
QY2TELW
TI7GZ56
UCATRTP
PV32L2K
FBVD5TU
RWZXPPS
DGB6EGY
XKKKIGR
EAA7KW2
KHRZ6CZ
90
KEY ALMA KAMPANYASI İÇİN TIKLAYIN

Bitdefender Total Security 2016 Güncell Serial Key

[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bitdefender Yeni Özelliklerle Geliyor

Bitdefender, fidye yazılımlara karşı mükemmel koruma ve yepyeni özellikleriyle 2017 sürümünü tanıttı.


bitdefender-yeni-ozelliklerle-geliyor.jpg



Dünyada 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan global antivirüs yazılım şirketi Bitdefender, başarıyla sonuçlanan testlerin ardından, Bitdefender Total Security Multi-Device (Windows), Bitdefender Antivirus for Mac ve Bitdefender Mobile Security and Antivirus ürünlerini içeren tüketici odaklı serisinin son sürümünü gururla duyurdu.

Wi-Fi Erişim Noktası Tehlikesi Bitiyor
Cihazların düşürmeden, 5 yıldır üst üste en iyi virüs algılama oranına sahip olan Bitdefender, mükemmele çok yakın olan güvenlik çözümüne 2017 sürümünde Wi-Fi Güvenlik Danışmanı'nı da ekledi. Kullanıcıların kahve dükkanları ve havaalanları gibi yerlerde bağlandıkları ağı kontrol eden Wi-Fi Güvenlik Danışmanı, hassas bir durum ve korunmasızlık fark ettiğinde kullanıcıları uyarıyor.
Safepay™ ile Güvenli İşlemler
2017 sürümüyle birlikte sunulan bir diğer önemli özellik ise Wi-Fi erişim noktası korumalı Safepay™ oldu. Çevrimiçi alışverişleri ve banka işlemlerini güvenli hale getiren Safepay™, değerli kişisel bilgileri de güvenle muhafaza ediyor.

Fidye Yazılımlara Karşı Daha İyi Koruma
Yeni sürümde sunulan en önemli özellikler ise Bitdefender'ın bulut altyapısında yer alıyor. En yeni Bitdefender ürünleri, ev kullanıcıları arasında endişe verici oranda artan, giderek daha karmaşık hale gelen fidye yazılım faturalarını önlemek için makine öğrenme algoritmaları içeriyor. Fidye yazılımlar, kullanıcıların bilgisayarlarındaki önemli dosyaları ve fotoğrafları kilitleyerek, dosyalara tekrar erişim için fidye istiyor.
Mevcut Özelliklerde İyileştirmeler
Yeni özellik eklemeleriyle birlikte mevcut bazı özellikleri de önemli ölçüde iyileştiren Bitdefender, 2017 sürümünde Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security ve Bitdefender Total Security Multi-Device ürün gruplarında, çevrimiçi bankacılık koruması, kimlik avı ve sahtekarlık koruması, şifre yöneticisi, güvenli tarama ve daha güçlü özelliklere sahip oldu.

Türkçe Dil Desteği
Bitdefender'ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Laykon Bilişim, Bitdefender'ın 2017 sürümüyle birlikte Türkiye'deki kullanıcılarına da güzel bir sürpriz yaptı. 30 Kasım 2016'dan itibaren Türkiye'deki kullanıcılar mükemmel korumaya Türkçe dil desteği ile sahip olabilecekler. Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu Bitdefender'ın Türkiye kullanıcılarını ilgilendiren bu yeniliği, "Bitdefender Türkiye olarak, bireysel kullanıcılarımızdan ürünün Türkçe olması konusunda gelen taleplerle harekete geçtik. 2017 sürümüne yetişebilmek için yoğun bir çalışma dönemi geçirerek ürünlere Türkçe dil desteğini ekledik. 2017 sürümü güvenlik ve performans bakımından yeni ve geliştirilmiş özelliklerle gelirken aynı zamanda Türkçe dil desteği ile kullanıcılarımız daha da rahat kullanabilecekleri bir güvenlik yazılımı ile buluşuyorlar." sözleriyle açıkladı.

Temelinde Dünyanın En İyi Güvenlik Yazılımı Var
Bitdefender'ın Tüketici Çözümleri Başkan Yardımcısı Ciprian Istrate, yeni sürüm ile ilgili "Bitdefender'ın 2017 sürümünün diğer ürünlere karşı stratejik bir avantajı var. Bu sürüm temelinde dünyanın en iyi güvenlik yazılımı olarak geliştirilmeye başlandı. Bu yıl, mükemmel seviyede koruma ve kullanıcıların bilgisayarlarına ekstra hafif etki ile çok daha iyisini yaptık." açıklamalarında bulundu.

Yenilikleri ve yeni sürümde nelerin geliştirildiğini merak ediyorsanız, bitdefender.com.tr adresini ziyaret ederek Windows ürünlerini (Bitdefender Total Security Multi-Device, Bitdefender Internet Security veya Bitdefender Antivirus Plus) ya da Mac kullanıcısıysanız, Bitdefender Antivirus For Mac ürününü indirebilirsiniz. Eğer bir Bitdefender kullanıcısıysanız ve geçerli bir aboneliğiniz varsa, ürününüzü güvenle yeni versiyona yükseltebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
Bitdefender Internet Security 2017 Full Türkçe İndir
[/FONT]

[FONT=&quot]
Bitdefender Internet Security 2017 Full Türkçe İndirBitdefender Internet Security 2017,Türkçe dil desteği nihayet çıktı Yıllardır testlerde hep 1 numara olan bitdefender 2017 türkçe dile kavuşması ile artık hem kullanımı kolaylaştı hemde özelleştirilebilir ayarları ile tam korunacaksınız,
Internet tehditlerine karşı koruma
yavaşlama olmadan tam performanslı çalışır
Wi-Fi Güvenlik Danışmanı: Her zaman hareket halinde emniyetniz için tam koruma
Tek dokunuşla güvenlik – ve tam otomatik koruma
Gizlilik duvarı: Kişisel veriler için zırhlı güvenlik tam koruma
Ebeveyn Danışmanı: aile odaklı İnternet koruması ve dahası.

————————————————————-
Boyut:14-300-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
————————————————————–Bitdefender Internet Security 2017(((Alternatif)))Bitdefender Internet Security 2017

Bitdefender Internet Security 2017 Full Türkçe İndir

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst