gittigidiyor

BitDefender Total Security 2015 Full v19 İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
BitDefender Total Security Full Versiyon indir


BitDefender Total Security 2015 Final İndir


BitDefender Total Security 2015, Son zamanların en iyi ve en çok tercih edilen antvirüsüdür. 2015 versiyonu ile daha sağlam bir çalışma mantığı ile karşınıza çıkan Bitdefender Final Sürümüyle de bunu pekiştirmiş durumda. Hiç bir zararlı yazılım BitDefender Total Security karşısında güçlü kalamaz. BitDefender Total Security 2015 akıllı çalışma mantığı ile zararlı yazılımları, keylogger ve trojan gibi kötü amaçlı yazılımları yakalayıp yok eder ve bilgisayarınızı tüm tehlikelerden hızlı ve güvenli bir şekilde korur.


!!! WİNDOWS 10 DESTEKLİ YENİ SÜRÜM + YASAL KEY !!!​


Photon Teknolojisi
Bitdefender Total Security photon teknolojisi ve aşılması imkansız güvenlik duvarı ile bilgisayarınızı yavaşlatmadan ve işlerinizi aksatmadan en üst düzeyde güvenlik çözümü sunuyor.

Davranışsal Tarama Motoru
Bilgisayarınızdaki ve İnternetteki her tür tehdide savaş açan Bitdefender Total Security davranışsal tarama motoruyla bilgisayarınızı korur. Bulut temelli servislerinden güç alan yazılım arka planda sessizce çalışırken, çalıştığını hissetmeyeceksiniz bile.

Üst Düzey Koruma
Bitdefender Safepay gibi farklı özellikler ile de kullanıcının kişisel gizliliğini ihlal edecek her türlü yazılım ve virüse karşı üst düzey koruma sağlar.





normal-indir2013.png

TurboBit indir
UptoBox indir
Userscould indir

vip-indir-2013.png




Boyut: 689 MB
Virüs Taraması: Weproot / Temiz
Desteklediği Sistem: XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10


BitDefender Total Security Full Tam indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst