gittigidiyor

'Bitirin artık transferi'

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2491740.jpg

Sol bek transferi için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Alexander Büttner ile her konuda anlaşmaya vardı. Ancak imzaların atılması uzun sürünce Hollandalı futbolcu, kulübü Manchester United’a patladı. Ada ekibinin idarecileri, bu transferin tamamlanması için Beşiktaş’tan süre istemişti. Sol bek için bir takviye daha yapmayı planlayan Kırmızı Şeytanlar, transferi bitirdikten sonra Büttner’e izin verecek. Ancak bu durum genç futbolcuyu hiç memnun etmedi. Kulübünün şu ana kadar bu bölgeye yapacağı takviye konusunda elini çabuk tutmaması, Büttner’i kızdırdı. İstanbul’a gelmek için gün sayan Hollandalı futbolcu, Manchester United yönetimiyle yaptığı görüşmede, transferin bir an önce bitirilmesini istedi.

‘İmza atmak istiyorum’

Beşiktaş forması giymek istediğini belirten 24 yaşındaki yıldız, “Benim oynadığım bölgeye bir an önce transferi yapın. Beşiktaş’a imza atmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Transfer görüşmelerini sürdüren yöneticiler, önümüzdeki hafta başında bu bölgeye takviye yapmayı planlıyor. Daha önce Olympiakos ve Benfica’nın da gündemine gelen Alexander Büttner, yıllık 1 milyon Euro garanti para ve maç başı 15 bin Euro karşılığında Siyah-Beyazlılar’la anlaşmaya vardı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst