gittigidiyor

'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisi Netflix’te 24 Mart’ta izleyici karşısına çıktı.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
s-1ea4706d6e694c689d4d31833da23ca97b5c635b.jpg



Başrolünde Melisa Sözen’in yer aldığı yapım, Perihan Mağden’in Haziran 2007'de piyasaya sürülen aynı adlı romanın serbest bir uyarlaması olarak yayınlandı.​


Başrolünde Melisa Sözen’in yer aldığı yapım, Perihan Mağden’in Haziran 2007'de piyasaya sürülen aynı adlı romanın serbest bir uyarlaması olarak yayınlandı.


Senaryosunu Ertan Kurtulan’ın kaleme aldığı yapımda Sözen'e, Eylül Tumbar ve Musa Uzunlar da eşlik ediyor.​


Senaryosunu Ertan Kurtulan’ın kaleme aldığı yapımda Sözen'e, Eylül Tumbar ve Musa Uzunlar da eşlik ediyor.


Gündem olan dizide, yalnızca otellerde kalarak kaçak bir yaşam süren anne ile genç kızı Bambi'nin karşılaştığı tehditlerle mücadelesi ve geçmişlerindeki sır perdesinin aralanması anlatılıyor.​


Gündem olan dizide, yalnızca otellerde kalarak kaçak bir yaşam süren anne ile genç kızı Bambi'nin karşılaştığı tehditlerle mücadelesi ve geçmişlerindeki sır perdesinin aralanması anlatılıyor.


Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi yalnızca Türkiye'de değil dünya çapında da dikkat çekmeyi başardı.​


Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi yalnızca Türkiye'de değil dünya çapında da dikkat çekmeyi başardı.


Netflix ölçümlerine göre, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi yayınlandığı ilk üç günde 19 milyon 410 bin saat izlenerek ‘Dili İngilizce Olmayan Diziler’ listesine üçüncü sıradan giriş yapmayı başardı.​


Netflix ölçümlerine göre, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi yayınlandığı ilk üç günde 19 milyon 410 bin saat izlenerek ‘Dili İngilizce Olmayan Diziler’ listesine üçüncü sıradan giriş yapmayı başardı.


Beğeni toplayan yapım tam 33 ülkede de ‘Top 10’ listesine girmeyi başarırken, ilk üç günlük izlenmeye göre Netflix’in yerli dizileri içinde en iyi açılışı yapan yapımı da oldu.

Toplam 7 bölümden oluşan ilk sezonuyla sosyal medyada beğeni toplayan yapımın ikinci sezonu için araştırmalar başladı bile.​


Toplam 7 bölümden oluşan ilk sezonuyla sosyal medyada beğeni toplayan yapımın ikinci sezonu için araştırmalar başladı bile.


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 1441 Productions’ın patronu İrfan Şahin konuyla ilgili “Şimdilik 2. sezon için bir planımız yok” açıklamalarında bulundu.​


Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 1441 Productions’ın patronu İrfan Şahin konuyla ilgili “Şimdilik 2. sezon için bir planımız yok” açıklamalarında bulundu.


Yapım patronu dizinin yalnızca bir sezon olarak planladığını da ifade etti.​

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst