gittigidiyor

Biz o bileti alırız

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Beşiktaş-'Biz o bileti alırız'
*Konyaspor ve Elazığspor lige tutunmaya çalışıyor

*Kasımpaşa ve Sivas da büyük maçlara iyi motive oluyor

*Fenerbahçe zaten zirvede ve kesinlikle kolay olmayacak

*Son maçımızı da zorlu Gençlerbirliği’ne karşı yapacağız

Son olarak takımının Kayserispor’u Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2-1’lik skorla devirdiği maçta 1 gol ve bir asistlik performansıyla büyüleyen Olcay Şahan, ligde kalan 6 maçlık zorlu periyotları hakkında açıklamalarda bulundu. Ligi ikinci sırada bitirip Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitme yarışında iddialarının en az Galatasaray kadar olduğunu söyleyen başarılı futbolcu, “Fikstüre baktığımızda, lige tutunmaya çalışan, Konyaspor ve Elazığspor ile oynayacağız. Kasımpaşa, Sivasspor da büyük maçlara iyi motive oluyor. Lider Fenerbahçe zaten zirvede ve bu mücadele kesinlikle kolay olmayacak. Son karşılaşmamızı Gençlerbirliği’yle iç sahada oynayacağız. Yani fikstür çok zorlu maçlarla tamamlanacak. Aynı disiplin ve oyun anlayışı ile tüm maçları kazanmak istiyoruz. Ve hayırlısı ile istediklerimizi başarıp, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılan takımın oyuncuları olarak rahat kafa ile tatile çıkmak istiyoruz” ifadelerini
kullandı.

'Özel hayat çok önemli’

Beşiktaş’ın ligde oynadığı 28 maçı da kaçırmayan 26 yaşındaki orta alan oyuncusu, meslektaşlarına da mesajlar yolladı. Özel hayatına çok dikkat ettiğini belirten Olcay Şahan şöyle devam etti: Özel hayat çok önemli. Ailem sürekli yanımda. Sağlık ekibimiz ile çok uyumlu çalışıyoruz. Antrenmanlarda maç ciddiyeti ile çalışıp, maçlarda futbol gereklerini ortaya koymaya çalışıyorum. İnşallah kalan maçlarda da sıkıntı yaşamam.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst