gittigidiyor

Black Ops 5 çıkış tarihi 2024 gibi...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Call of Duty Black Ops 5 çıkış tarihi 2024 olabilir. Call of Duty: Modern Warfare 2 haritaları ve silahları dün hem Twitter hem de resetera isimli forumda görselleri ile birlikte paylaşılmıştı. Görselleri paylaşan @R3AL1TYUK ve @RealityUK hesaplarına artık ulaşılamaması, sızıntıların gerçek oalbileceğine dair şüpheleri güçlendirmişti. Aynı hesap, "Stealth" ve "Pillage" adında 2 harita görselini de (COD 2024) etiketi ile paylaşmış.

Black Ops 5 çıkış tarihi 2024 yılı olabilir, 2023 yılında Call of Duty oyunu çıkmayacak​

Oyuna dair başka bir detay paylaşılmamış olsa da bazı oyuncular Black Ops 5'in "Körfez Savaşı" dönemini konu alacağını, böylece Soğuk Savaş dönemini işleyen Call of Duty: Black Ops Cold War'un devamı niteliğinde olacağını belirtiyor.


Oyunun Körfez Savaşı dönemini konu alma ihtimali de Black Ops 5'in duyurulma ihtimalini güçlendiriyor. Oyuncuların bu izlenime kapılmalarının sebebi ise, Körfez Savaşı sırasında ABD'nin kullandığı, bizim ülkemizde "Gece Şahini" olarak da bilinen Lockheed F-117 Nighthawk'ın görselde yer alıyor olması.

Modern Warfare'ın yeniden yapımı 2019 yılında, Black Ops Cold War ise 2020 yılında piyasaya çıkmıştı. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Call of Duty: Vanguard'ın ardından bu yılın ilerleyen döneminde Modern Warfare 2'nin piyasaya çıkması, 2023 yılında ise yeni COD oyununun gelmemesi bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst