gittigidiyor

BlackBerry DTEK70 (Mercury) akıllı telefonun yeni render görselleri sızdırıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
blackberry-dtek70-mercury-akilli-zobt.jpg


Kanada kökenli Blackberry 2015 sonlarında Android işletim sistemine geçiş yaparak ilk Android modelini Blackberry Priv adı ile pazara sundu. Bu akıllı telefon üst düzey donanım özellikler ve kayar kızak mekanizmalı QWERTY klavyesi ve iki yanı kavisli ekranı ile dikkatleri üzerine çekmişti.
blackberry-mercury-1jpg1483519510.jpg


Geçtiğimiz sene ise firmadan iki yeni akıllı telefon modeli daha geldi. Bu yeni cihazlar ise Blackberry DTEK50 ve DTEK60 olarak adlandırılmışlardı. Bu cihazlar Çinli teknoloji devi TCL Corp'un sunduğu Alcatel Idol 4 ve TCL 950 cihaz tabanlı olarak geldiler.
Kısa bir süre önce Blackberry CEO'su John Chen, firmanın bundan sonra donanım geliştirmeyeceğini ve Blackberry akıllı telefonların geliştirilmesi, üretimi ve satışının artık Çinli TCL Corp. tarafından gerçekleştirileceğini açıklamıştı.Gelen bilgilere göre Blackberry Mercury kod ismine sahip bir akıllı telefon daha geliyor. Bu cihazın Blackberry DTEK70 olarak adlandırılabileceği ifade edilirken, dün TCL'nin Kuzey Amerika Başkanı tarafından 4 saniyelik bir video yayınlanmıştı. QWERTY klavye ile gelen bu akıllı telefonun şimdi de yeni render görselleri Weibo üzerinden geldi.

blackberry-mercury-2jpg1483519585.jpg


Yeni Blackberry Mercury akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 4.2" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek olan akıllı telefon, Qualcomm'un Snapdragon 625 yonga setinden güç alacak. Akıllı telefon 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulurken, bataryasının da 3.400mAh olarak gelmesi bekleniyor.
Bu yeni akıllı telefon bugün resmi olarak duyurulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst