gittigidiyor

BlackBerry eski işletim sistemine mi dönüyor?

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
201308141245564118.jpg


Her yeni akıllı cep modeli yeni işletim sistemleriyle gelirken, bu cep adeta "geçmişe dönüş" yapıyor

BlackBerry yeni telefonu 9720'yi duyurdu. Ancak telefon yeniliklerinden öte, "eski"liğinden dolayı merak uyandırdı. BlackBerry, yeni telefonda eski işletim sistemi BB OS 7'yi kullandı.

BlackBerry, geçen yıl büyük reklam kampanyaları ve umutlarla, BlackBerry 10 işletim sistemini duyurmuştu. Şirket yeni işletim sistemini, iPhone ve Android sistemlerinin karşısında durdurmadığı kan kaybına karşı büyük umutlarla üretmişti. Ancak bu yeni hamlesi, BlackBerry 10 işletim sisteminin, bekleneni vermediğini düşündürdü.

Cihazın donanım da eskiye dönüşün izlerini taşıyor. Fiziksel klavyeden vazgeçmiş olan BlackBerry, 9720 ile eski telefon tasarımına yeniden dönmüş oldu.

2,8 inç ekrana sahip cihazın 5 MP kamerası da bulunuyor. BlackBerry'nin telefonu, Avrupa, Asya, Afrika ve Latin Amerika'da piyasaya sürmesi bekleniyor. BlackBerry'nin, aynı Nokia'nın yaptığı gibi, gelişmekte olan pazarlarda, fiyat avantajına sahip modeller çıkararak avantaj sağlamak istediği için eski sistemli model tasarlamış olabileceği de düşünülüyor.

Kaynak: CHIPonline
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst