gittigidiyor

Blades Of Time PC ALTERNATİFLİ

HunterX

Aktif Üye
Katılım
26 Ocak 2012
Mesajlar
194
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Ankara
blades-of-time-le-box.jpg


Oyun Bilgisi
Gizemli ve tehlikeli bir adada önüne çıkanı yok ederek kendine yol açacak, güzeller güzeli hazine avcısı Ayumi rolüne bürüneceksiniz. Hazinelerle dolu olan bu ada, Kaos büyüsünün pençesine düşmüştür. Ayumi adanın kendisine özel güçler ve yetenekler de kazandırabilecek binlerce sırla dolu olduğunu keşfetmiştir. Ayumi tehditkar kötü adamları mağlup etmek için elinden geleni yapmalı, adanın pençesinden kurtulabilmek için birbirinden tehlikeli tuzakları aşmalıdır.

Eğlenceli Karakterler: Genç ama sert Ayumi'den, bilge akıl hocası Zerand'a kadar her biri kendine haz cazibeye ve gizeme sahip karakterlerle dolu hikaye.
Capcanlı Ortamlar: Karlı araziler, ormanlar, kadim şehirler, tapınaklar, dağlarla dolu devasa, bir o kadar da güzel oyun ortamları,
Derin dövüş sistemi: Düşmanlarınızı yenmek için güçlü Order ve Chaos büyüleri, yakın dövüş hareketleri, taktikler ve komboların da aralarında bulunduğu 40'tan fazla yetenek.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
İşlemci: Intel Pentium 4 2.6GHz veya AMD 3500+
RAM: 2 GB
HDD: 3 Gb
Ekran Kartı: Ati Radeon x1300 / nVidia GeForce 7300 GS - 256 MB

Blades-of-Time-Cheats-and-Trainers.jpg


_-Blades-of-Time-PC-_.jpg


_-Blades-of-Time-PC-_.jpg





download_button.png



PARTLI LİNKLER

TURBOBİT LİNKLERİ
PART1http://turbobit.net/ll5d3siccwzw.html
PART2http://turbobit.net/ww33npatjb6v.html
PART3http://turbobit.net/3q3wso77k7gn.html


UPLOADED LİNKLERİ
PART1http://uploaded.net/file/xf9b9jw6
PART2http://uploaded.net/file/434jdaya
PART3http://uploaded.net/file/77pc3ir8


NOT:LİNKLER BİRBİRİNE UYUMLUDUR!!!






OYUN AŞİVİM İÇİN TIKLAYIN (GÜNCEL)
http://turbobit.net/download/folder/1297962


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst